פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים אז ככה :http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1205#downloadאלו הדרייורים 81.82,נחשבים כבטא אבל אנוידיה משחררת אותם היום ככה שאפשר לבדו את אלו ביינתים.בעיקר מרביחים אנשים ה7800 וכפולי הליבה.אז יאללה, הורידו ופרסמו בנצ'ים (בעיקר של FEAR).לא לשכוח לתת פרטים של הבנצ'ים שלכם.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים כמו שאמרו, אני אתקין כשהרשמיים יצאו (שלפי הINQ הם אמורים לצאת בימים הקרובים)...אני גם אביא בנצ'ים, למרות שלפי מה שיש ברשת אפשר לצפות לשיפור של עד 50%!!!
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר לפי טומס יוצאים מתישהוא היום....הסט הזה הוא סט ששוחר לעיתונות ומוגן בNDA, שאמור לפוג בידיוק היום עם השיחרור, מה גם שאיטיאי משחררת היום את הכרטיסים שלה...
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים לא כל כך קשור לנושא, אבל קצת קשור. יש לי 5950U. יש לי טעם בכלל לעדכן דרייברים כל פעם, או שמבחינת הכרטיס הזה הדרייברים בכלל לא מעדכנים ומשפרים אספקטים בכלל?
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים כמה שאני רואה NVIDIA מתרכזת כולה בטכנולוגיית הSLI שלה , לא נראה לי שיש שינויים מהותיים לכרטיסים ה"פשוטים"
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים לא כל כך קשור לנושא, אבל קצת קשור. יש לי 5950U. יש לי טעם בכלל לעדכן דרייברים כל פעם, או שמבחינת הכרטיס הזה הדרייברים בכלל לא מעדכנים ומשפרים אספקטים בכלל?אתה לא צריך לשדרג רק מי שיש לו ג'יפורס 6 ומעלה או מערך SLI ריך לשדרג כי הדריברים הכרטיסים האלו (בעיקר לסדרה 7 ) עוד לא הראו כל מה שהם יכולים כי לא היו להם דריברים מתאימיםאת הFX הדריברים מנצלים כבר עד הסוף ולכן אין טעם לשדרג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.