עבור לתוכן

פרוייקט שחקים - חיל מודיעין

Featured Replies

פורסם

לפני חודש ומשהו קיבלתי בדואר מכתב ירוק מהצבא משו "שאלון מילוי פרטים ל"שחקים ו"חבצלות" בכותרת היה רשום איתור חמ"ן

.

בקיצור נכנסתי לאינטרנט לאתר של חיל מודיעין מילאתי את השאלון הארוך והמייגע הזה ושלחתי אותו לפני שבועיים בערך.

שלשום נכנסתי לאתר בעזרת השם משתמש שלי והסיסמא שקבילתי עם המכתב בדואר וראיתי שהתמיינתי לפרייקט שחקים.

קראתי קצת על הפרוייקט הבנתי שיש שם כמה מסלולים ושזה בעיקר בתחום הטכנולוגי.. יותר מזה אני לא יודע.

מישהו יכול אולי קצת להסביר לי פה מה זה בדיוק שחקים, מה יהיו שאחר המיונים הבאים אם בכלל יש כאלו, ובכללי כל מה שאתם יודעים על

כל הדרך עד שמגיעים למקום ההוא ומה עושים שם בכלל.

תודה

בן

פורסם

חבצלות אני לא מכיר, אבל לגבי חמ"ן שחקים:

חמ"ן שחקים זה שם כולל לחמישה מאתרים שונים בתחום הטכנולוגי-מודיעיני (יש כאלה שנוטים יותר לכאן וכאלה שנוטים יותר לכאן).

מדובר במסלולים מאוד יוקרתיים ומאוד מעניינים, ומאוד מומלץ להגיע אליהם.

תנאי השירות (גם מבחינת מקום, סוג העבודה והאנשים) לרוב טובים, והם פותחים בפניך אפשרויות טובות גם אחרי הצבא.

לגבי המיונים אני לא בדיוק זוכר, אבל תעשה חיפוש על "שחקים" פה בפורום, תראה שדיברו הרבה על הנושא.

פורסם
  • מחבר

עישתי חיפוש בערך שחקים ובאמת מצאתי לא מעט תארדים שהוזכר בהם הפרוייקט אבל לא כל כך דיברו על המיונים ומה עושים בפרוייקט

שזה מה שיותר מעניין אותי.. אם מישהו עבר את המיונים או יודע מה עוברים במסלול עצמו שיגיב בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים