פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים stupid fuck.........the fuking game is not working dammm רק פאקינג מסך שחור וזה יוצא,מה עושים?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר God damnit, הפאטצ' החדש והחלון המטומטם של Message From EA גורמים ל-ASE לא לעבוד
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים הפאט'ץ הזה פשוט מצוין! קודם כל יש שיפור אדיר של ה- (לפחות יותר ב- 10 FPS)FPS וכמעט שאין תקיעות קטנות בכלל בתחילת המפה! השליטה במטוסים השתפרה, כתוב מי נמצא איתך ברכב ו-Special Forces מקבלים נקודות שהם מפןצצים את הכלים האסטרטגים של האויב (Radar וכו...) Patch פשוט מעולה! הבעיה היחידה שיתקנו אותה בקרוב אני מקווה זה שכל שניה מקבלים עליה בדרגה, כולם עכשיו בדרגה הכי גבוהה.. עריכה: לזה עם המסך השחור - תעדכן את הדריברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול והלוח אם. אם זה לא עובד תמחק את התיקייה של BF2 מ- My Documents.
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים אפשר להתקין את הפאץ' 1.03 על גרסא 1.00 ללא התקנת 1.02 לפני? (מכיוון שאני רוצה להתקין מחדש ללא צורך בהתקנת כל שאר הפאצ'ים)
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים חברה ,תורידו מפה http://www.gamershell.com/download_11011.shtmlבהרבה יותר מהר
פורסם 2005 באוקטובר 520 שנים גם אצלי יש את הבעיה של המסך השחור ואז החזרה לdesktop...מישהו הצליח לפתור את זה?(ונסיתי להתקין דרייברים חדשים, ולנקות מה my doc..)
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מישהו יודע אם הMINI IMAGE עובדת טוב לאחר התקנת הפאצ' 1.03 גם בגרסא הפרוצה ?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מה זה לעזאזל קשור לוורז? אימאג' זה חוקי לחלוטין, קראק זה כבר גובל בוורז.אני עשיתי מיני-אימאג' משלי בעזרת Alcohol 120%, על-מנת שלא אצטרך להכניס את הדיסק החוקי והלגיטימי שקניתי בחנות בכל פעם שארצה לשחק.וכן, המיני-אימאג' יעבוד טוב כל עוד לא משנים את ההגנה ואני מאמין שלא עשו כך.
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אימג' לא חוקי לפי הDMCA...כל מה שעוקף בכל צורה שהיא את ההגנות של המשחק הוא לא חוקיאל תלכו לכיווון הזה גם אם מישהו אמר לכם פעם שמותר לכם לגבות את המשחקים שלכם
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אבל לפי הידוע לי כשעושים IMAGE הוא לא עוקף את ההגנות, הוא מגבה את ההגנות יחד עם האימג', כמו כן, אם הדיסק בתהליכי הריסה אין לי זכות לגבות אותו? :s05: מה אני אוכל לעשות? לקנות אחד חדש?
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים אימאג' לא עוקף את ההגנות. קראק או כל צורה של עריכת hex - כן.תסתכל ב- CDFreaks... אם אימאג' היה דבר לא חוקי, אז לא היה להם פורום שלם שעוסק בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.