עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה ב- Fahrenheit (יש איזה סיני מעצבן שרוצה ספר...)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם הגעתי לשלב ב- Fahrenheit שבו אתה נמצא באיזה חנות ספרים של איזה סיני עתיק שמבקש ממך למצוא לו איזה ספר אבל אני לא ממש מצליח למצוא אותו ונראה שיש אין סוף ספרים בחנות.. :bash:

איך אני מוצא את הספר??

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אתה מעדיף שאני אגלה לך איפה הוא נמצא או שאני אגיד שאתה צריך להסתכל על הספר שהוא נתן לך ולבדוק בשני הספרים שמנחים אותך לגבי המיקום? [על השולחן שלו, ועל השולחן בקומה השניה]

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אבל כבר עברתי לבד משום מה היה לי באג וכשהתקרבתי לשולחן שלו לא יכלתי להסתכל בספר התחלתי את הקטע מההתחלה וזה הסתדר.

פורסם

אני פרשתי מהמשחק אחרי שהיתי צריך להמתין במשרד ולשחק ביויו כמו מפגר קצת יותר מרבע שעה בשביל מישהו(חשבתי שהמשחק מאוד ריאליסטי לרגע) :kopfpatsch:

זה היה הבאג הכי נוראי שראיתי.

פורסם

STUPID^

אתה משחק ביויו פעם אחת ואז מקבל טלפון...

פורסם

איך עוברים את השלב בבסיס הצבאי (כשהוא נזכר באח שלו וצריך להציל את הילדים), ניסיתי פשוט הכל אבל ניראה כי השומרים תופסים אותי בכל מצב

יכול להיות באג? או יש איזו דרך. אני מדבר על החלק השלישי של הבסיס איפה שנוסעת המשאית וצריך להיתחבא מאחוריה, לרוץ איתה ואז לעבור.

תודה.

פורסם

משום מה מלא אנשים מתקשים בשלב הזה ... הוא נורא קל , אתה פשוט מתחבא מאחורי המשאית וממשיך איתה עוד קצת אבל לא עד הסוף כי היא ממשיכה ישר אם אני לא טועה , אתה פשוט צריך באיזשהו שלב לחתוך לכיוון הX במפה (אתה נכנס בין שני האנגרים ויש מין חור קטן בסוף ההאנגר השמאלי) ואז שם להציל את הילדים.

יש בהמשך המשחק עוד שלב של הבסיס שהוא קצת יותר קשה שבו אם תתקשה תגיד לי כי קצת קשה להבין מה רוצים ממך שם

פורסם

משום מה מלא אנשים מתקשים בשלב הזה ... הוא נורא קל , אתה פשוט מתחבא מאחורי המשאית וממשיך איתה עוד קצת אבל לא עד הסוף כי היא ממשיכה ישר אם אני לא טועה , אתה פשוט צריך באיזשהו שלב לחתוך לכיוון הX במפה (אתה נכנס בין שני האנגרים ויש מין חור קטן בסוף ההאנגר השמאלי) ואז שם להציל את הילדים.

יש בהמשך המשחק עוד שלב של הבסיס שהוא קצת יותר קשה שבו אם תתקשה תגיד לי כי קצת קשה להבין מה רוצים ממך שם

אוקי היסתדרתי פה...

חחח בלשב של הסיני והספרים, הממ... לא מצליח לקרוא את מה שכתוב בספר שהוא נתן לי

הכל ממש מטושטש... ??? בשתי הספרים הראחרים של המיקום אני כן מצליח אז...

קיצר איפה הספר?

פורסם

תשמע אני יכול לומר לך בדיוק איפה הספר אבל זה יהרוס לך את החוויה ;)

במקום זה אני יגיד לך בדיוק מה אתה צריך לעשות כדי למצוא אותו לבד:

1. קח את הספר שהוא נותן לך לשולחן עם הזכוכית מגדלת ותסתכל על הכריכה (או שאולי זה בפנים אני לא ממש זוכר אבל זה שם איפשהו) , יש שם את שם הסופר

2. תעלה לקומת הכניסה , יש שם ספר אורחים כזה בצד ימין של דלת הכניסה , תפתח אותו ותראה רשימה של שמות ומספרים, תאתר את המספר הנכון ליד השם הנכון, תרשום לך את המספר

3. תחזור לסיני , יש מאחוריו במה קטנה עם ספר מתחת למנורה , תקרא אותו , יש בספר טבלאות של צבעים וטווח המספרים המתאים להם (אם לא שמת לב אז הספרייה מחולקת לפי צבעים)

4. תלך לחלק של הספרייה שמסומן בצבע הנכון ותוציא משם את הספר.

5. תתן את הספר לסיני

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

שמתם לב שהקטע הזה לא עוזר בגרוש למהלך המשחק, אני מאמין שרצו לעשות שם משהו אבל וויתרו על הרעיון בסוף.

דרך אגב, משחק נהדר :xyxthumbs:.

פורסם

כשמסיימים את המשחק אז אפשר "לקנות" כל מיני סצנות בונוס בעזרת הנקודות בונוס שצוברים כשמוצאים את הקלפים הנסתרים , אז יש שם קטע עם הסיני שאין במשחק שזה כאילו סרט קונג-פו שבו טיילר הולך מכות עם הסיני שמתפצל לאיזה 10 כפילים (נראה לי זה מסרט של ברוס לי אם אני לא טועה) קטע מצחיק לאללה

פורסם

איך אני פותח סצינות לא הבנתי :s05:

פורסם

בתפריט הראשי שיש אחרי שאתה עושה LOGIN עם המשתמש שלך יש אופצייה של "BONUS" יש שם סצנות סרטים , תמונות , מאחורי הקלעים

אבל אתה "קונה" אותם אז תלוי כמה נקודות בונוס צברת

יש שם קטע חזק של "סם" החברה של טיילר שמרביצה לו ריקוד אירוטי על השולחן ובסוף מתפשטת לגמרי :P

יש שם גם קטע של "רחבת הריקודים הסודית" שמראים את החניון התת-קרקעי שאתה נכנס אליו עם הפרופסור ויש שם רחבת ריקודים שכל הדמויות רוקדות ועוד מלא דברים יפים, שווה לאסוף את הכרטיסים ;D

פורסם

I like it,like it very much ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.