פורסם 2005 באוקטובר 920 שנים עכשיוDream Theater-The Root Of All Evilבר"כMegadeath,Liquid Tension Experiment,Iron Maiden,Symphony X,Metallicaועוד
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים Azax SyndromAstrixThe Misted MuppetSphongleE-JektBizzare Contactודיסק פולאון טוב שיצא לאחרונה "Xerox And Illumination - XI" מאוד אהבתי... ממליץ... במיוחד הרמיקס שנעשה ע"י ASTRIX.
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים בדיוק נגמר Metallica-bleeding meועכשיוACDC - For Those About To Rockנראה לי שאחרי זה אני אשמע קצת פינק פלויד...
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים astrix - follow me Astrix & John 00 Fleming - 3rd Time Lucky Astrix & Domestic - Massive Activity Dali - Colours(Astrix rmx Astrix And Dj Highguy - Chaos אחחח כפרה על אסטריקס הזה אין כמו המוזיקה שלו
פורסם 2005 באוקטובר 1020 שנים גם לדיסוננט יש שיר בשם In the name of god , מעולה ד"א, אתה צריך לשמוע אם אתה אוהב מטאל, ועוד מישראל Aborted - Hecatomb אם כבר מטאל מישראל... ואם כבר אתה שומע בלאק מטאל... אז אתה חייב לשמוע את Bartholomeus Night הדיסק Theosophia Pneumatica שלהם כבר מתנגן לי בפליי ליסט שבוע אולי אה, אני שומע רק מטאל וכל מה שקשור למטאל... דת', בלאק, האבי וכל השאר שמסביב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.