פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים Guns N' Roses - November Rain(שיר מעולה!)ובעיקרון מטאל, רוק, בלדות רוק...היהודיםקצת משינהMetallicaGuns N' RosesScorpionsOrphaned Land (להקה שולטת! שירים מעולים!)יש עוד להקות, אבל עדיין לא ממש הרחבתי את האופקים שלי (מה שנקרא).
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים כרגע אני שומע Opeth - The Funeral Portrait אני לרוב שומע מטאל , רוק , אלטרנטיב , פסייטראנס ..
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר In the court of the Crimson King משנת 69' הוא אלבום הרוק הפרוגרסיבי האהוב עלי ביותר! זוהי יצירה מוסיקלית משובחת ומדהימה בכל קנה מידה... 8) מסכים עם העובדה שהיא יצירה מעולה ומשובחת, אבל יש יותר טובים (גם לקרימסון עצמם יש יותר טובים).
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים כרגע אני שומע את כל האלבום THE WALL של פינק פלויד (PINK FLOYD)אני אוהב: רוק, מטל, פאנק, פופ וקצת אבל קצת מוסיקה שחורה...GREEN DAY, PINK FLOYED, GUNS N' ROSES, QUEEN שולטות!!!!GO GREEN DAY!!!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים פשש, אני רואה שלאנשים יש פה טעם.קצת יותר מדי גלגל"צי, אבל יש טעם.וכרגע אני מאזין ל-Salva Mea של Faithless.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים Dream Theater - In the Name of Godמטאל, מוזיקה אלקטרונית.זה לא שיר של דיסוננט? :s05:Pantera, Megadeath, Metallica. כרגע שומע TRUST של Megadeath.ארררררררMegadethבלי A!!!Entombed - Left Hand Path
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר כרגע אני שומע את כל האלבום THE WALL של פינק פלויד (PINK FLOYD)אני אוהב: רוק, מטל, פאנק, פופ וקצת אבל קצת מוסיקה שחורה...GREEN DAY, PINK FLOYED, GUNS N' ROSES, QUEEN שולטות!!!!GO GREEN DAY!!!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:אני לא מאמין.Queen ו Pink Floyd הוזכרו באותה רשימה יחד עם Green Day.ד"א, The Wall לא משהו בכלל. תשמע Animals ו - Wish You Were Here.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים Green Day היא להקה מכובדת בהחלט. LA GASOLINA אין פה ציור של סמיילי מקיא? איך אפשר להקשיב לדבר הזה בכלל? זה אפילו לא מוסיקה... Maximilian Hecker - Daylight
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.