פורסם 2006 במרץ 3119 שנים כל סוג של רוק ואולי מטאל.LED ZEPPELINQUEENAC/DCDEF LEPPARD(אהבתי איך הם עשו את watterloo sunset)THE WHOBAD COMPANY
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים רק מזרחית!!!!! מלא זמרים! חלקם כבדים!! :cool2: יובל פרי - איזה כוסית וביי ביי מההופעה!
פורסם 2006 במרץ 3119 שנים אני שומע עכשיו Shiva Shidapu - Spiritual Healinבכללי אני שומע פסיכודאלי כמובן פסייטראנסהארד טכנו דראם אנד בייסגואהדארקפוול אוןבעצם כמעט כל דבר אלקטרוני ומטורףגם מטאל ורוקראפ היפ הופ
פורסם 2006 באפריל 219 שנים עכשיו:Cutting Crew - (I Just) Died in Your Armsאחרי זה:Corona - The Rhythm of the Nightואז:The Roots - You Got Me (feat. Jill Scott)
פורסם 2006 באפריל 319 שנים אני מאוד מעריך את המוזיקה שאנשים שומעים פהאבל ואבל גדול אל תשכחו מאיפה הכל בא!pink floyd הגדוליםled zepplinוחבריהם!והנה עוד המלצה:dave mattwhes bandwww.dmband.com
פורסם 2006 באפריל 419 שנים ביטלז, QUEEN, ג'ימי הנדריקס ושות'.... אותם אתה שוכח? הביטלז תאכלס המציאו את הרוק לסוגיו השונים. יש להם גם אלטרנטיבי, גל קל, גם כמה כבדים יחסית... הגיטאריסט וגם הסולן (אם אני זוכר נכון...) של פינק פלוייד שאבו את השראה שלהם ללהקה ולסוג המוסיקה מהנדריקס...זפלין הביאו את הרוק הכבד למעמד של ז'אנר נפרד... אני מוכן לתרום יד בשביל להיות באיזה הופעה ב60' או ה70' של אחד מהענקים האלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.