פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים ???שניה יש לו 8 סנסורים נכון?אני אישית חושב ש2 זה מצויין, 3 זה די והותר, 4 זה הכי טוב וכל מה שמעבר ל4 זה ממש ממש מיותר...הארד דיסקכרטיס מסךמעבדראםמישהו רוצה לדעת את הטמפ' של הכרטיס רשת שלו?
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים ???שניה יש לו 8 סנסורים נכון?אני אישית חושב ש2 זה מצויין, 3 זה די והותר, 4 זה הכי טוב וכל מה שמעבר ל4 זה ממש ממש מיותר...הארד דיסקכרטיס מסךמעבדראםמישהו רוצה לדעת את הטמפ' של הכרטיס רשת שלו?רוצה דוגמא?אז הנה:מחשב עם שני מעבדים, 2 סטיקים של זכרון, 4XHD, ה-NB של ה-MB, כרטיס מסךהגעתי ל-10 ולא בעיה לחשוב על יותר.........
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים זה שיש לך זה לא אומר שאתה צריך אותם! מי צריך חיישן על שני ramim אם יש באחד... מי צריך חיישן על הנורת' בריג'! זה סתם להתלהב בלי שום טיפת פרקטיקה מישהו יכול להסביר לי את הההבדל בין הhardcano 5 ל7 חוץ מהצבע (מוחרים את ה7 בזיגזאג)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים א. מי החליט ששני הסטיקים יעבדו באותה טמפרטורה? במיוחד אם הם של שתי חברות שונות.... ב. טמפרטורה של ה-NB זה חשוב למי שעושה OC. ג. ההבדל, 7 גדול מ-5 ב-2 (צ'אנסולוגיה...... מתחשק לי לשבור את הרדיו כל פעם שאני שומע את זה)
פורסם 2002 באוגוסט 1323 שנים א. מי החליט ששני הסטיקים יעבדו באותה טמפרטורה? במיוחד אם הם של שתי חברות שונות.... ב. טמפרטורה של ה-NB זה חשוב למי שעושה OC. ג. ההבדל, 7 גדול מ-5 ב-2 (צ'אנסולוגיה...... מתחשק לי לשבור את הרדיו כל פעם שאני שומע את זה) מסקנה: אל תשמע רדיו, תוריד קאאזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.