פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים התכוונתי להוציא את הסוללהאבל אם היא באמת עובדת על פחות מ5V אז נצטרך נגדים. גם טוב
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אם אתה מתחבר לספק- אתה לא צריך שום סוללה.המסכים האלו עובדים על 0.9 וולט לפי דעתי (בטריה של שעון), וצריך נגד מתאים.לקנות, לחבר, ולהלחים לפלוס והמינוס במיקום של הסוללה.אפשרי ודי פשוט להכנה. בהצלחה.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אם אתה מתחבר לספק- אתה לא צריך שום סוללה.המסכים האלו עובדים על 0.9 וולט לפי דעתי (בטריה של שעון), וצריך נגד מתאים.לקנות, לחבר, ולהלחים לפלוס והמינוס במיקום של הסוללה.אפשרי ודי פשוט להכנה. בהצלחה.הופה,הנה מוד חדש ;Dאפשר לקבל הסבר איך עושים את זה?אין שמץ ואפילו לא שימצוץ באלקטרוניקהמה צריך לקנות ואיך לחבר?
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים תשכח מאחריות אבל מצד שני... זה יחסוך לך 20 שניות של החלפת בטריות פעם בחצי שנה!!!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים חחח יואב צודק מאה אחוז, מוד מיותר אבל פשוט.נעשה את זה בשלבים:א. אתה צריך לקנות נגד (אני מצטער, אני לא יודע איך מחשבים את זה) שמתאים למסך תצוגה.ב. לפתוח את המסך הקטן, ואת החוטים (או את ההלחמות) שמתחברות לפלוס והמינוס בתושבת של הבטריה, אתה צריך להאריך (ע"י עוד זוג חוטים, מלחם, בדיל וקצת יכולת אלקטרונית.ג. לקדוח חור קטן ולהוציא את ההארכות מהמסך (לא המסך עצמו, אבל מהחלק האחורי שלו).ד. לחוט של ה + צריך לחבר את הנגד. ה. מהצד השני של הנגד אתה מחבר את כבל המתח (צבע אדום)ו. את החוט השני, שנותר משתרברב מהמסך, אתה מחבר ישירות לכבל המתח - (השחור), והופלה, יש לך מסך מופעל ע"י הספק.כמה הערות:תברר את העוצמה שיש לבטריה כזאת של שעון ואז-תברר את הנוסחא של מציאת נגד מתאים.בלי פאשלות שלא תשרוף את המסך.בהצלחה.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אני חושב ששני מדחומים דיגטאליים שתוקעים בת*ת של תינוק עולים יותר זול מהHardcano הזה. הוא לא שווה הרבה, חסר כל פונקציונאליות, יקר ולא משתלם.לגבי הDigi Doc 5, הבעיה היחידה שלו זה המחיר והזמינות שלו בארץ, שאין אותו בכלל.נ.בהוא לא בא עם 4 סנסורים, אלא שמונה. פשוט הראש היהודי ממציא לנו פטנטים(ואחרי זה מתפלאים למה ליהודים היה שם רע בגולה).
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים זה אפשרי לפרק מדחום ולהתשמש בחיישן ובמסך שלו בשתי מקומות כל כך רחוקים?או שכל הדיבורים האלה הם דיבורים תאורטים?
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים זה אפשרי לפרק מדחום ולהתשמש בחיישן ובמסך שלו בשתי מקומות כל כך רחוקים?או שכל הדיבורים האלה הם דיבורים תאורטים?מה שרשמתי לעיל זה מטאפורה בנוגע לHardcano...ולמי שלא הבין: שווה לת*ת.....
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים יופי לך תמצא מסך LCD לקנייה וגם זה הרבה רבה פחות יפה שזה כל העיקרון!מה פחות יפה?על מה לעזאזל אתה מדבר?קראת את הלינק? אני מנחש שלא.בפחות מ-25 דולר הרכיבו שם LCD שנותן לך להציג כמעט כל מה שתרצה עליו, החל מטמפרטורה של מעבד וכלה בשיר המתנגן כרגע ב-WINAMP.תגיד לי אתה מה יותר טוב....
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים יופי לך תמצא מסך LCD לקנייה וגם זה הרבה רבה פחות יפה שזה כל העיקרון!מה פחות יפה?על מה לעזאזל אתה מדבר?קראת את הלינק? אני מנחש שלא.בפחות מ-25 דולר הרכיבו שם LCD שנותן לך להציג כמעט כל מה שתרצה עליו, החל מטמפרטורה של מעבד וכלה בשיר המתנגן כרגע ב-WINAMP.תגיד לי אתה מה יותר טוב....מה שהתקוונתי הוא שזה נראה יותר יפה (הhardcano) בגלל הכסף שמקיף אותו והגל שיש מעליו שאם אתה קונה סתם לוח LCD אז זה סתם לא יפה... כתוב הרבה יותר אבל כשמישהו מסתכל על המחשב זה ממש הורס אותו, דבר שהבhardcano לא עושה והוא אפילו משפר!נ.ב.כן קראתינ.ב.ב.מי צריך 8 סנסורים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.