עבור לתוכן

עולה חדש= הוזלה במחיר הרכב??

Featured Replies

פורסם

על איזה מיסים אתה מדבר? הקונה (העולה) יכול למכור באיזה מחיר שהוא רוצה זה בכלל לא מעניין את המדינה בכמה קנית , זה לא קנייה של רכב חדש ביבוא אישי שאתה צריך להוסיף בעצמך את המיסים , כל מה שצריך זה לשלם לקונה את הסכום שקבעתם לגשת לדואר לעשות שינוי בעלות לשלם כמה גרושים על השינוי בעלות ושלום על ישראל.

פורסם

אחלה קומבינה אנשים!!

יש לי שכן רוסי,אולי ננסה משהו.........נשמע מעולה 40%

נקנה את הסובארו B4.... :)

פורסם

אני מכיר הרבה אנשים שעשו קומבינות עם ההנחה לנכים מצחיק לראות מתאגרף מטר 90 עם שלט של נכה על האוטו :smile1:

פורסם

אל תקפצו כל כך מהר , אני בטוח שעוד אנשים כבר חשבו על זה ולא נראה לי שהמדינה ששה לראות אנשים מנצלים הטבות של עולים , תבדקו טוב טוב לפני שאתם עושים צעד ;)

פורסם

על איזה מיסים אתה מדבר? הקונה (העולה) יכול למכור באיזה מחיר שהוא רוצה זה בכלל לא מעניין את המדינה בכמה קנית , זה לא קנייה של רכב חדש ביבוא אישי שאתה צריך להוסיף בעצמך את המיסים , כל מה שצריך זה לשלם לקונה את הסכום שקבעתם לגשת לדואר לעשות שינוי בעלות לשלם כמה גרושים על השינוי בעלות ושלום על ישראל.

אתה באמת חושב שזה ככה??

אז כל עולה חדש עם ראש לקומבינות יכול לעשות אלפי שקלים ממכירה של רכבים במחיר מוזל

סיפור פשוט מאוד לקנות רכב חדש ב40% מתחת למחיר השוק ולמכור אותו למישהו פרטי ב10-20 אחוז מתחת למחיר השוק.

הרכב הזול ביותר עולה 100 אלף שקל, וכמו שאתם רואים זה יוצא עשרות אלפי שקלים לרכב.

פורסם

מה זה אני חושב ככה , אני יודע ככה , ככה מתבצעת מכירת רכב יד שנייה על כל פנים .

אני לא יודע מה איתך אבל אצלי זה הרכב יד-שנייה השני שאני מחזיק , וככה התבצע תהליך הקנייה , קשה לי להאמין שבדואר יש להם מסד-נתונים שמראה להם אם בעל הרכב שיש לו רשיון בתוקף ורשיון רכב על שמו קנה את הרכב בהנחה של עולה חדש , כמו כן ברגע שהבן-אדם קנה את הרכב הרכב שייך לו והוא ימכור אותו ב4 שקל אם הוא רוצה.

מצד שני אני דיי בטוח שיש למדינה\משרד הרישוי איזושהיא מערכת לתפוס מי שמנסה לעשות כזאת קומבינה אבל לדעתי היא פועלת לאחר מעשה, כלומר אחרי שקנית ועשית העברת בעלות.

חוץ מזה את ההנחה הזאת אפשר לממש רק פעם אחת לדעתי , וגם לא כל עולה חדש ירצה לוותר עלייה , גם הם כמו כל אחד ירצו רכב חדש לעצמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים