פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים זה לא היה ממש ברור לי..הנה סתכלו..http://www.subaru.co.il/pricing.asp?modelID=7רשום שם עולה חדש.. אז יענו אני נגיד עליתי לפני 15 שנה לארץ זה נקרא שאני עולה חדש?ואז יהיה לי נגיד הוזלה במחיר? חח עזבו
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים לעולים חדשים יש הנחה של עד 40% בקניית רכב חדש , אבל זה תופס לגבי מי שמתחת ל3-4 שנים (לא זוכר בדיוק ..) בארץ
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אפשר לעשות ככה קומבינות לא?נגיד אתה בא משלם לעולה חדש וכל זה והוא קונה ונותן לך את הרכב..
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים כן אבל לך תסביר לשוטר תנועה שעוצר אותך למה רשום ברשיון של הרכב "ולדימיר קוזלקובסקי" ואתה בכלל תימני
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אפשר לעשות ככה קומבינות לא?נגיד אתה בא משלם לעולה חדש וכל זה והוא קונה ונותן לך את הרכב..אם אתה מתכוון שהוא מוכר לך את הרכב אז זה בלתי אפשריאתה תצטרך לשלם עלו את המיסים שהוא לא שילם
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים עולה חדש הוא עולה חדש ל 5 שנים בלבד!!! אחרי זה הוא כבר אזרח לכל דבר(גם לפני הוא היה אבל תחת כינוי אחר "עולה חדש")
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אם אתה מתכוון שהוא מוכר לך את הרכב אז זה בלתי אפשריאתה תצטרך לשלם עלו את המיסים שהוא לא שילםמאיפה הבאת את הקישקוש הזה ?ברגע שהוא קנה אותו (במיסים מופחתים) הרכב שלו. אם הוא רוצה הוא יכול "למכור" לך אותו גם 1.90 ש"ח, אבל זה כמובן אוטומטית יהפוך אותך ליד השניה של הרכב..
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר מאיפה הבאת את הקישקוש הזה ?ברגע שהוא קנה אותו (במיסים מופחתים) הרכב שלו. אם הוא רוצה הוא יכול "למכור" לך אותו גם 1.90 ש"ח, אבל זה כמובן אוטומטית יהפוך אותך ליד השניה של הרכב..ובכמה אחוזים זה יוריד את המחיר אם ימכרו את זה עוד פעם (יד שלישית)?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים עולה חדש הוא עולה חדש ל 5 שנים בלבד!!! אחרי זה הוא כבר אזרח לכל דבר(גם לפני הוא היה אבל תחת כינוי אחר "עולה חדש")זה 4
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הוא הרי "יקנה" את האוטו מעולה חדש שקנה אותו בשבילו בהנחה. זאת אומרת שקיבל את האוטו "כיד שנייה". ובעצם כשירצה למכור אותו לעוד מישהו האוטו ייחשב אז ליד שלישית וזה יוריד את המחיר של האוטו לפי ההגיון, לא?בכל מקרה, למה לחשוב על מכירה כבר מעכשיו! עוד לא קנית אותו אפילו :-X
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מאיפה הבאת את הקישקוש הזה ? ברגע שהוא קנה אותו (במיסים מופחתים) הרכב שלו. אם הוא רוצה הוא יכול "למכור" לך אותו גם 1.90 ש"ח, אבל זה כמובן אוטומטית יהפוך אותך ליד השניה של הרכב.. כנראה לא הייתי מספיק ברור הקונה את הרכב מהעולה החדש יצטרך לשלם מיסים למדינה. עכשיו אני מקווה שהייתי יותר ברור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.