עבור לתוכן

בעיית פינגים חמורה ברשת בייתית בין 3 מחשבים, עם חיבור 1.5MB וראטור אדימקס...

Featured Replies

פורסם

שלום... יש לי 3 מחשבים בבית ברשת... הבעיה העיקרית היא כזו..

אני משחק משחקי רשת ותמיד שאחים שלי עושים קצת אפלואד כל הפינג במשחקים קופץ לי 400... עכישו זה ממש ממש מרגיז ! אני לא מסוגל לזה...

יש לי חיבור 1.5 וראטור של אדימקס שכחתי את הדגם... G בסוף משהו לא זכור... (ראוטר אלחוטי גם אבל כל המחשבים מחוברים קווית)

השאלה שלי היא כזו, האם יש איזה פאצ' או משהו בראוטר שאני יכול להגזיר שאחים שלי יוכלו לתת אפלוד רק של K אחד בלבד ?

בלי שימוש בנט לימיטר כי אין לי גישה למחשב שלהם...

האם יש איזה אופציה להגדיר בראוטר שכל מה שהם יהיו מוסגלים לשלוח זה K אחד ? אני יודע שזה יעשה להם צוואר בקבוק וגלישה איטית, אבל לפחות אני אוכל לשחק כמו בנאדם...

אשמח למישהו שאוכל לעזור לי כיצד לסדר את הבעיית קפיצת הפינג המציקה הזו כי הם כל הזמן מורידים ולא מפסיקים :( והם חושבים האפלואד שלנו זה בית תמחוי ומקלים K חופשי לכל הבא ליד....

אשמח אם מישהו אוכל להציע פתרון לבעיה זו, תודה מראש.

פורסם

אין מה לעשות

כשמנצלים את כל ה-upload הפינגים נדפקים

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לחסום לו חלק גדול מה-upload עם תוכנה שאתה צריך להתקין על המחשב שלו.

יש את התוכנה בסטיקי

פורסם
  • מחבר

יש לי נט לימיטר... אבל הבעיה היא שאין לי גישה למחשבים שלהם.. הם אחים גדולים שלי...

וכל הסיסמאות וכל השיט הזה... אני צריך להכין איזה קובץ REG שיחסוף להם את ה UPLOAD או איזה קובץ שרץ ברקע... יש משהו כזה שאפשר להכין ?

פורסם

רק תוכנה על המחשב שלהם תוכל לעשות את זה

שום הגדרות ושום קובץ reg לא יעזרו לך

פורסם

די לינק מוכרת "נתב לגיימרים" שעושה QOS. הנתב יודע לזהות תעבורה של משחק ומתעדף אותה על כל תעבורהה אחרת.

הדגם הוא DGL-4300

http://games.dlink.com/products/?pid=370DGL-4300

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

די לינק מוכרת "נתב לגיימרים" שעושה QOS. הנתב יודע לזהות תעבורה של משחק ומתעדף אותה על כל תעבורהה אחרת.

הדגם הוא DGL-4300

http://games.dlink.com/products/?pid=370DGL-4300

אין איזה מוד שאפשר לעשות לEDIMAX G שיעדיף תעבורת גיימינג ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים