עבור לתוכן

פתרון לשיפור FPS ניכר במשחק CS:S - פרטים בפנים.

Featured Replies

פורסם

טוב לשחקני הסורס שבנינו...אני מניח שכולכם טעמתם את ה"פאצ'" עם עדכון ה HDR שVALVE הביאו כ"מכה" לקראת הראש השנה...

בכל מקרה הרבה אכלו תקיעות וFPS נמוך... וזה ככה בגלל שאתם משתמשים ב DXLEVEL 8.0 ....

בכל אופן גם אם שיניתים את הקונפיג שלכם והורדתם את ה DXLVEL אתם בכל זאת רוצים לשפר FPS

לבעלי אינוידיה בלבד, יצא דריבר מיוחד (הוא בטה בשלב זה) שמותאם ומיועד ומיוחד לסורס ! הוא משפר FPS בצורה ניכרת !

וגם המשחק רץ חלק יותר בצורה לא מוסברת, בכל מקרה לי לפחות במקומות עומס כמו השונמית שהיה יורד ל-70FPS עכשיו זה נשאר תמיד יציב על 100FPS...

אז בכל מקרה לבעלי אינוידיה... דריבר מספר 78.05

http://download.nvidia.com/Windows/78.05/78.05_winxp2k_english.exe

מומלץ להסיר דריבר קודם עם קלינר על מנת שלא יהיה שאיריות של הדריבר הקודם...

אז תהנו מסורס חברי בעלי NVIDIA, כי ה FPS יחגוג - שנה טובה

:)

פורסם

תודה רבה אדוני..

:xyxthumbs:

פורסם

באמת עוזר , אתה עשר אתה .

תודה ! :smile1: ;D

פורסם

אני סקרן -

מה הן הגדרות התצוגה שלכם במשחק ובדרייברים?

עם ההגדרות שאציג לפניכם, אני מוציא בין 40 פריימים לשניה ל 100, בממוצע 50-60 פריימים לשניה.

ניסיתי את הדרייבר 78.05 וכעת אני על 81.84, אשר גם אמור לפתור לא מעט בעיות ביישומי תלת-מימד ספציפיים. לא נראה שחל שיפור כלשהו, בשורה התחתונה.

למה תמיד נראה שכשאני מזיז את העכבר, תוך כדי משחק... התנועה מלווית ב LAG מעצבן, למרות שה Smooth Mouse מסומן. הדבר היותר מעניין הוא, שכאשר אני במצב Spectate על שחקנים אחרים ואני בוחר במצב צפיה מגוף ראשון, התנועה של אותו השחקן נראית חלקה לחלוטין. :nixweiss:

נתוני המפרט נמצאים בצד ימין, לכל מי שתוהה. נראה לי שאני אמור להוציא יותר... משו פה לא תקין.

[attachment deleted by admin]

פורסם

:בעמפ:

פורסם

חחחח..בעמפ? מה זה?

פורסם

bump = הקפצה.. (להפקיץ יותר נכון..)

ומישהו ראה את זה באיזה פורם בחו"ל או שזה משהו לא ידוע שכזה?

פורסם

אני סקרן -

למה תמיד נראה שכשאני מזיז את העכבר, תוך כדי משחק... התנועה מלווית ב LAG מעצבן, למרות שה Smooth Mouse מסומן. הדבר היותר מעניין הוא, שכאשר אני במצב Spectate על שחקנים אחרים ואני בוחר במצב צפיה מגוף ראשון, התנועה של אותו השחקן נראית חלקה לחלוטין. :nixweiss:

אולי הפינג נמוך?

פורסם

לא, לא... אין קשר לפינג. :nono:

פורסם

אני סקרן -

מה הן הגדרות התצוגה שלכם במשחק ובדרייברים?

עם ההגדרות שאציג לפניכם, אני מוציא בין 40 פריימים לשניה ל 100, בממוצע 50-60 פריימים לשניה.

ניסיתי את הדרייבר 78.05 וכעת אני על 81.84, אשר גם אמור לפתור לא מעט בעיות ביישומי תלת-מימד ספציפיים. לא נראה שחל שיפור כלשהו, בשורה התחתונה.

נתוני המפרט נמצאים בצד ימין, לכל מי שתוהה. נראה לי שאני אמור להוציא יותר... משו פה לא תקין.

טולי יש לך פאקט לוסים.

אם זה לא פריימים אז זה או זה או פינג.

תמיד שיש ליפינג גבוה ואני בספק זה חלק,אפילו פינג 900+.[לא בסורס באנריל אבל שיהיה]

פורסם
:nono:
פורסם
  • מחבר

ככל הנראה המפרט שלך לא מן היוקרתיים ביותר.. מה שאתה צריך זה קובץ קונפיג קאסטומייז...

דבר איתי בפרטי תקבל משהו שיתן לך 80-100FPS קבוע  :xyxthumbs:

מנוע סורס הוא מנוע ששוחט את המעבד.. כל הקופסאות והזבל שנגיד יש פיצוץ אז הכל עף.. וגם ה RAGDOOL.. כל זה מחושב על ידי המעבד וגונב FPS יקר...

אפשר להעיף את זה ועוד כל מיני דברים שסתם לוקחים FPS מבלי לפגוע בצורה קריטים אם בכלל בגרפיקה..

אשמח לעזור לך :}

עריכה:

הסתכלי על המפרט שלך, מפרט מעולה ! זה מוזר מאוד שזה מה שאתה מקבל.. תראה הודעה פרטית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים