פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אני היחידי שהרגיש את רעידת האדמה הקלה שהייתה עכשיו? :errrr:אין רעידות קטנות ואז הגדולה?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר :-X גם לי! קמתי מבוהל, כי כבר מזמן אני מדמיין את "רעידת האדמה הגדולה" שהמדענים מזהירים מפניה!לא מצליח לישון ואני מת מעייפות בעע.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר לפי מה שאמרו בחדשות הרעידה הייתה 4.2 בסולם ריכטר :-X.Tchebyscheff, קראתי :-\. עכשיו אני חושב על הרעידה הגדולה עוד יותר!
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים בכרמיאל לא הורגשה אף רעידת אדמה :. באסה..לא יצא לי אף פעם להרגיש את זה עדיין :-\
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר אלה שגרים בבנייני קומות הרגישו את הרעידה ישר. אני גר בקומה הרביעית והרגשתי את הרעידה ממש חזק!
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים :s05:באיזו שעה הייתה הרעידה?פשוט ישנתי,באיזה שלב קמתי.חשבתי שיש לי חמרמורת,ושבתי לישון....
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים הייתי חצי ישן, אבל הרגשתי שאני רועד כולי וישר שיערתי שזו רעידת אדמה. הסתכלתי על השעון והוא הצביע על כמה דקות לאחר השעה שבע בבוקר. ההשערה התאמתה...
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מה אתם עושים צחוק? אני גר בקומה רביעית, ישנתי לא הרגשתי כלום וגם מי שהיה ער באותו זמן בבית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.