פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים תלוי למה..אם זאת צריבת אימג'ים של דיסקים או העתקת דיסקים או שפשוט צריבת דיסק מידע פשוט.לכול תוכנה יש משהו טוב(חוץ מה Easy CD Creator כמובן...).
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים עם כול הכבוד, EasyCD היא אחת התוכנות הכי גרועות שיש(אני מדבר בכול ענף התוכנה).כול כך הרבה בעיות תאימות, וכול הרבה פעמים היא פשוט דופקת את הווינדוס.שלא נדבר על באגים בכמויות שיכולות לדפוק כול צריבה שהיא.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים עם כול הכבוד, EasyCD היא אחת התוכנות הכי גרועות שיש(אני מדבר בכול ענף התוכנה).כול כך הרבה בעיות תאימות, וכול הרבה פעמים היא פשוט דופקת את הווינדוס.שלא נדבר על באגים בכמויות שיכולות לדפוק כול צריבה שהיא.צודק, אני לא מתקרב לתוכנה הגרועה הזאת! פעם עוד קראתי שהיא אחראים על חצי מהקריסות של XP!Nero בשביל דיסקים own madeCloneCD בשביל שכפול (הכל)
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים את מה? את כל הקריסות של windows... : אין, EZCD פשוט אחת התוכנות הכי גרועות שנעשו בהסטוריה (אחרי Windows כמובן ;D)
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר ידעתי,התקנתי אותו אבל האמת בגדול אותו דבר, אני אנסה את NERO לכמה זמן ניראה איך היא. מקווה שאני לא אתאכזב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.