עבור לתוכן

למישהו פה יש נגן של clubin?

Featured Replies

פורסם

שווים את זה...

הם באמת די דומים לסאנדיסק

פורסם

אני קניתי לפני כמה שבועות מאותו אתר את הנגן butterfly

עד עכשיו אני מרוצה אבל כמובן יש כמה חסרונות בולטים בנגן:

עם יש הרבה שירים בתיקייה אז זה קצת מעצבן להעביר את כול השירים עד לשיר עצמו....

אין כפתור הולד (hold) לא הכי חשוב אבל יש מיקרים שצריך אותו....

להפעכיל את הנגן לוקח מספר שניות (משהו כמו 10 שזה המון!!!)

אין אפשרות לשמוע שיר ובאותו זמן לעשות עוד פעולה כמו להעביר תיקייה או לראות איזה שירים יש באותה תיקייה....

יש לנגן איכות שמע טובה...הוא מגיע עם אוזניות לא רעות בכלל שאפשר לשים אותם על הצוואר

אפשר גם לראות בו סרטים בפורמט מוזר מאוד (mtv), מקבלים תוכנה לשינוי הפורמט...

החברה עצמה לא נראת לי כל כך רע.... יש לה כמה נגנים טובים כמו זה!

אני ממליץ לך לקנות אבל כך בחשבון את החסרונות האלה....

פורסם

1.HOLD זה נחוץ מאוד

אני לדוגמה לא יכול בלי זה

2. 10 שניות להפעיל נגן פלאש זה יותר מדי (הH340 שלי עולה חצי דקה אבל זה לא פלאש וזה בלתי נסבל)

3.העניין שאי אפשר לראות שירים בזמן השמעה זה בדיוק גמו בנגני הפלאש הג'נריים (רמז שזה אולי גם ג'נרי)

4.האוזניות שבאות איתו הם זבל כמו כל האוזניות שבאות עם הג'נריים

5.נו באמת... סרטים על מסך כל כך קטן ועוד כשיש לך מקסימום ג'יגה להכל

פורסם
  • מחבר

לא התכוונתי לקנות את הדגם הזה, נגני פלאש לא הכי מתאימים לסרטים :silly:

התכוונתי לקנות גם אוזניות senhizer mx300 ששמעתי דיי טובות.. ולא עולות הרבה משהו כמו 70 ש"ח...

אולי לוקח הרבה זמן להפעיל בגלל שזה מנגן וידאו וזה?

בכל מקרה נשמע לא רע

ההתלבטות שלי עכשיו היא האם לקנות פלאש של ג'יגה ב600 עם נרתיק אוזניות והכל.. או iriver h10 של 5gb ב1100, או iriver 320 ב1700

עד סוף השבוע או שבוע הבא יהיה לי בסביבות ה1700, אבל אני לא בטוח אם כדאי להוציא כל כך הרבה על נגן 0_o

יש לי 5.5 ג'יגה שירים ואני מניח שיתווספו עוד בעתיד, אז אם אני קונה משהו טוב עדיף שיהיה 20..

חשבתי גם על achros gmini וcreative zen touch, אבל נראים לי פחות טוב מהiriver

פורסם

אם זאת ההתלבטות שלך אז תוסיף עוד 90 שקל ותיקח X5L של 20 ג'יגה

פורסם

לי יש אחד ואני מאוד מרוצה ממנו......הם באיכות כמו הסאנדיסק........חוץ מזה באמת לא שווה בשביל סרטים.....אם כבר אז לקליפים, ככה זה יהיה שווה את זה

פורסם

יש לך כולה ג'יגה

זה לא מספיק לשירים לתמונות ולסרטים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי נגן של club-in והוא ממש גרוע נכבה באופן אקראי אחרי כמה שירים. וכל פעם צריך לפרמט אותו. מה שהכי ביזיון זה החנות שקניתי את זה. הם ממש משוגעים, וכשבאתי לתקן את המכשיר (פעם שנייה) התחילו לצרוח עלי בהיסטריה, וכשאמרתי שאני אתלונן עליהם אמרו לי שהם יתבעו אותי דיבה, חטפו לי את הקבלה מהיד (יענו, שלא יהיו לי הוכחות) וזרקו אותי מהחנות. עכשיו אני לא איזה ילד שיריב איתם - לא רוצים לא צריך כן? יש לי גם הקלטה מגניבה שלהם צורחים בהיסטריה - כל החבר'ה שלי ממש התבדרו מזה...

פורסם

למה להקפיץ הודעות מלפני 3 חודשים ???

ודרך אגב, CLUBIN ו hy technology שתיהן חברות מדבקה שלא קיימות, חברות שהמוצרים שלהם ג'נריים ולא איכותיים.

רק שפשוט CLUBIN נחשבת איכשהו טובה בגלל סיבה לא ידועה ....אולי כי היא זןלה והנגנים שלה צבעוניים רובם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים