פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3150388,00.htmlועל זה נאמר אמן חג שמח ושנה טובה לכול עם ישראל אני חייב לציין שזה עשה לי תיום כמו שאחד אמר חבל ששיראל שלטה בעזה 38 שנים רק דחינו תמועד שזה יקרה איך שיצאנו הם התחילו להורג אחד תשני
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אני שמח שזה עשה לך את היום, בוא נראה איך תגיב כשהחמאס יעלה לשילטון בעזה.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר אני לא יגיב הם יעשו בעיות ושרון לא היה לו מה לעשות הוא על הכוונת הוא היה חייב להראות לליכוד ולנו שישראל לא תספוג אחרי ההתנתקות ויכנס באמא שלהם אם לא אז הוא יעוף כמו קאסם מהכסא ובתקווה יעלה איזה אחד בהשראת גנדי ז''ל
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ^^^מצטער בנאדם לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה בתגובה האחרונה שלך...בקשר לנושא, עשה לך את היום, אני שמח שאתה מאושר...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר מצטער רשמתי תוך כדאי האזנה ל milk inc בואנה באמת בן זונה@#$@#טוב קיצר החמאס עולה לשטלון יפה ? הם משחקים אותם גברים ומפציצים בקאסמים\קטיושות\טילים מחבלים ומה לאשרון - על הכוונת הוא יודע שכולם שונאים אותו כי הוא רק דיבורים ולא עושה כלוםאז יש לו שתי אופציות :1)למשיך לשחק בקקי ולא לעשות כלום וסתם דיבורים מה שכולם שונאים אותו בגלל זה והוא יעוף ציק צאק ואין לו מצב שהוא ישאר בממשלה2)לחשוף שרירים ולמשש תאיומים ולקרוע לחמאס תאמא שלהם וככה הוא מציל תצמעו ותוך כדאי מראה לערבים מי הגבר
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר 16 לדיוק ומה הקשר תראה מה הולך חוץ מהשמאלנים שהצילו אותו פעם אחורנה כולם לא רוצים אותו במיוחד הליכוד והימין
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר איך רואים שאתם מצחיקים וכזכור לי בליל המיקרופנים ראיתה כמה אנשים יצאו מהעולם ששרון בא "לנאום"
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים איך רואים שאתם מצחיקים וכזכור לי בליל המיקרופנים ראיתה כמה אנשים יצאו מהעולם ששרון בא "לנאום"וכזכור לי, שרון ניצח.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים כן אבל זה היה במרכזשכידוע יושבים שם מושחטים שרוצים ג'ובים ככה שברור שהם הלכו על ה-40 מנדטים.אצל המתפקדים, כידוע, הוא דווקא הפסיד.
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר כן אבל זה היה במרכזשכידוע יושבים שם מושחטים שרוצים ג'ובים ככה שברור שהם הלכו על ה-40 מנדטים.אצל המתפקדים, כידוע, הוא דווקא הפסיד.קולע בול, רציתי להגיד את זה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.