פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שלום,בקרוב אני קונה מסך דק התומך בחיבור דיגיטלי (DVI). כיום כרטיס המסך שלי (מבוסס FX5200) מאפשר רק חיבור אנלוגי (D-Sub).ברצוני לדעת האם ההבדל באיכות התצוגה בין שימוש בחיבור אנלוגי לדיגיטלי (DVI) הוא ניכר ונראה לעין? האם ההבדל בא לידי ביטוי גם ב- "עבודה משרדית" או רק במשחקים / סרטים? ולסיכום: במידה וההבדל הוא ניכר אני שוקל לקנות כ.מסך מבוסס R9550 ותומך DVI (אני לא משחק הרבה כך שאין לי צורך במשהו יותר חזק). האם לדעתכם המעבר מוצדק או שההבדל באיכות אינו כל כך משמעותי? אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם 2 סוגי החיבורים. תודה מראש לכולם..!עומר שקדי.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אין שום הבדל בין שני החיבורים !חוץ מכאלה ששומעים את המילה "דיגיטלי" אז זה עושה להם משהו בראש
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים וואלה אם אתה אומר מכרתי את המסך והכרטיס מסך וקניתי אחד בלי DVI תודה :bash: :bash:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים עד כמה שאני יודע החיבור הדיגיטאלי הואאכן יותר טוב מחיבור ה די סאבמכוון שאיכות ב HD שלו יותר גבוההדבר שני הוא תומך ביותר אופציות של חלוקה בהלחמות של כבלים!
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים עצם העובדה שאתה יכול לשדר תמונהמכל מכשיר עם יציאה כזולא רק למחשבים!תקנים שיצאו בעתיד עם חיבור ב DVIיאפשרו הלחמות שונות של חיבורים!
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אני עדיין לא מבין על איזה הלחמות אתה מדבר גם אני לא נראה לי הוא צפה ביותר מדי MACGYVER
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לא יודע אם יש הבדל, אני יודע רק שהעיתונות ללא ספק תומכת ב-DVI בטענה שהוא מספק איכות גבוהה יותר.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ההבדל קיים וניתן לראות אותו בבירור בתצוגת טקסט למשל. נסו להציג את אותו עמוד טקסט בחיבור אנלוגי וחיבור DVI ותראו את ההבדל.מי שאומר שאין הבדל מוזמן לפנות לאופטומטריסט הקרוב למקום מגוריו.אין פה שאלה בכלל.
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר VALORIEN האם אתה חושב שההבדל מצדיק מעבר לכרטיס תומך DVI? קחו בחשבון שאני לא קונה כרטיס ב- 1000 שקל אלא כרטיס פשוט יחסית (R9550)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.