פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים שלום לכולם!יש לי שני מחשבים.. אחד נייח ואחד נייד... לשניהם יש חיבורי רשת וחיברתי אותם בכבל.. אבל הם לא מזהים אחד את השני... יש לי ליד השעון במחשב סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם והוא אומר לי שהכבל לא מחובר... איך אני מגדיר להם רשת? איך אני עושה שהם יזהו אחד את השני??בשניהם יש ווינדוס XPואם אפשר למי שעונה אז שיענה הסבר ברור כי אני לא מתמצא כל כך ברשתותתודה לכולם! (זה די דחןף)*עריכה*קראתי ת הסטיקי בראש הפורום אבל זה לא עזר (שם מדובר רק על שיתוף קבצים... המחשבים שלי לא מזהים שהם מחוברים אחד לשני)
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים ניסית לקרוא את הסטיקי שתקוע לו בראש הפורום?http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר ^^^כן, קראתי ופעלתי על פיו, אבל עדיין יש קשר בין שני המחשבים....[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר טוב זה כבר מוגזם.... אין אף אחד שיכול לעזור לי? אני חייב עזרה... :'(
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים אם יש איקס סימן שיש בעיה פיזית בחיבוראו שאחד הכרטיסים לא תקין או שהכבל לא תקין (או שזה כבל לא מתאים)אם חיברת בין 2 מחשבים עם כבל (בלי סוויץ או ראוטר) אתה צריך כבל מוצלבזה בכלל לא קשור להגדרות
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים מחבר מה? יש הבדל בין הכבלים אוף.... תודה על המידע..... יש דרך לדעת בוודאות אם הכבל שלי לא מוצלב? נ.ב. אם אני מחבר סתם שתי מחשבים אז זה כבל מוצלב ואם דרך נתב אז איזה כבל אני צריך?
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים דרך נתב שצריך כבל ישר (ויש נתבים שידעו להתדר גם עם כבל מוצלב)הסבר איך להבדיל בין הסוגים יש לך בסטיקי
פורסם 2005 באוקטובר 320 שנים תביט על שני הקצוות של הכבלאם הזוג שנמצא בחיבורי 1-2 נמצא באותו מקום גם בקצה השני אז הכבל ישר (תביט בשני קצוות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.