פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים כןאתה פשוט השווית אותו לכפולי ליבה של אינטלתשווה אותו לדוג' לIntel 540, 541, 640
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר מוזר אני לא רואה ברשימה שם את מה שאתה אומר כגון 640 להלן התמונה ממה שיש לי לבחור . אנא כוון אותי להגדרות הנכונים .http://www.pcmoddingil.co.il/cpu-a.JPG
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים 541 כן מופיע מומלץ גם שתבחר 3200 כדי לראות את הביצועים שאמורים להיות מעבד שלך מול הביצועים בפועל
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר אני לא כול כך מבין בזה . אתה יכול להגיד לי מה לסמן בארבע הקטגוריות ?באותה הזדמנות אני מחפש תוכנה שתראה לי את הטמפ של המעבד שלי . ניסיתי להתקין את MBM-5 אבל אין הלוח שלי GA-K8NF-9 . לכול התותחים שיש כאן מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתאים ללוח שלי ?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים הוא הקיף לך באדום את מה שהוא רוצה שתסמן. תסמן אותו, ותסמן גם את האחד לפני האחרון, זה אמור להראות בערך כמו המעבד שלך..ובקשר לתוכנה, אם אני לא טועה יש תוכנה של ג'יגהבייט שמגיעה בדיסק שמגיע עם הלוח אם שלך. תבדוק שם..
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים אכן מה שסימנתי באדום והאחד לפני אחרון צריכים להיות באפשרויות 1 ו 2 שלך (לא משנה איזה מהם איפה)והתוכנה היחידה שלא מזייפת בטמפ' עם לוחות כמו שלך זה ה EasyTune שבאה עם הלוח
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר תודה על התשובות אבל זה מוזר זה עדיין כמו שהיה . עוד דבר מוזר שיש לי כאן . קבלתי עם הלוח את הדיסק התקנה של הדרייברים + תוכנות מסויימות ברגע שאני מכניס את הדיסק אני מקבל הודעת שגיאה והיא : בנוסף התקנתי את התוכנה EasyTune5 כשאני לוחץ על הסמל שיש לי על השולחן העבודה, התוכנה לא עולה . מה הולך כאן ?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים לפי הבנצ' הראשון המעבד שלך בסדר גמורוניסית להפעיל מחדש את המחשב?ולבדוק את הטמפ' דרך הביוס?
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים מחבר שאתה אומר בסדר גמור למה אתה מתכוון ? כי אמרו לי שזה יחסית נמוך מה שהוא מראה שם . למעשה מה הוא אמור להראות לא יודע . הטמפ בסדר בדקתי בלוח 34 מעלות
פורסם 2005 באוקטובר 420 שנים שים לב בריבוע האדום איך המעבד שלך אמור לתפקד בריבוע הכחול איך המעבד שלך מתפקד בפועל ההבדלים הם מינוריים ככה שהמעבד שלך פועל כמו שהוא אמור לפעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.