עבור לתוכן

חוות דעת לגבי מעבד ולוח אם + זיכרון

Featured Replies

פורסם

כן

אתה פשוט השווית אותו לכפולי ליבה של אינטל

תשווה אותו לדוג' ל

Intel 540, 541, 640

פורסם
  • מחבר

מוזר אני לא רואה ברשימה שם את מה שאתה אומר כגון 640 להלן התמונה ממה שיש לי לבחור . אנא כוון אותי להגדרות הנכונים .

http://www.pcmoddingil.co.il/cpu-a.JPG

פורסם

cpua0hv.th.jpg

541 כן מופיע

מומלץ גם שתבחר 3200 כדי לראות את הביצועים שאמורים להיות מעבד שלך מול הביצועים בפועל

פורסם
  • מחבר

אני לא כול כך מבין בזה .

אתה יכול להגיד לי מה לסמן בארבע הקטגוריות ?

באותה הזדמנות אני מחפש תוכנה שתראה לי את הטמפ של המעבד שלי . ניסיתי להתקין את MBM-5 אבל אין הלוח שלי GA-K8NF-9 . לכול התותחים שיש כאן מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתתאים ללוח שלי ?

פורסם

הוא הקיף לך באדום את מה שהוא רוצה שתסמן. תסמן אותו, ותסמן גם את האחד לפני האחרון, זה אמור להראות בערך כמו המעבד שלך..

ובקשר לתוכנה, אם אני לא טועה יש תוכנה של ג'יגהבייט שמגיעה בדיסק שמגיע עם הלוח אם שלך. תבדוק שם..

פורסם

אכן מה שסימנתי באדום והאחד לפני אחרון צריכים להיות באפשרויות 1 ו 2 שלך (לא משנה איזה מהם איפה)

והתוכנה היחידה שלא מזייפת בטמפ' עם לוחות כמו שלך זה ה EasyTune שבאה עם הלוח

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות אבל זה מוזר זה עדיין כמו שהיה .

untitled7df.th.jpg

עוד דבר מוזר שיש לי כאן . קבלתי עם הלוח את הדיסק התקנה של הדרייברים + תוכנות מסויימות ברגע שאני מכניס את הדיסק אני מקבל הודעת שגיאה והיא :

sdfdsfdsf1bz.th.jpg

בנוסף התקנתי את התוכנה EasyTune5 כשאני לוחץ על הסמל שיש לי על השולחן העבודה, התוכנה לא עולה . מה הולך כאן ?

פורסם

לפי הבנצ' הראשון המעבד שלך בסדר גמור

וניסית להפעיל מחדש את המחשב?

ולבדוק את הטמפ' דרך הביוס?

פורסם
  • מחבר

שאתה אומר בסדר גמור למה אתה מתכוון ? כי אמרו לי שזה יחסית נמוך מה שהוא מראה שם . למעשה מה הוא אמור להראות לא יודע :o .

הטמפ בסדר בדקתי בלוח 34 מעלות

פורסם

untitled7df5tm.th.jpg

שים לב

בריבוע האדום איך המעבד שלך אמור לתפקד

בריבוע הכחול איך המעבד שלך מתפקד בפועל

ההבדלים הם מינוריים ככה שהמעבד שלך פועל כמו שהוא אמור לפעול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים