עבור לתוכן

mp3 עם נפח מכובד שיכול גם לנגן וגם לישמור קבצים ממחשב כמו HD...יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

שמעתי פה המון דעות והרבה דיונים על נגנים בעלי נפחים מדהימים מ5GB עד ל 40,היו עם מסכים ציבעוניים והמון אפשרויות כמו מחשב קטן והמכיר דומה מואדדדדדד

רציתי לישאול אם אני יכול בתור חובב אנימה(מושבע ותקוע עמוק בתחום)יכול לשלב בקנית מכשיר 1 נפח איחסון של נגיד 2-10 ג'יגה להעברה/שמירה

של קבצי מחשב(MKV/OGG/AVI)עם קריאת MP3 ברמה טובה(לא לבייש את MX200 שלי בבקשה)רצוי כמה שפחות דחוס בפיצרים וכמה שיותר זול(גם על חשבון נפח)אין לי שמץ על איזה תווח מכירים מדובר אבל אני צריך בין 2-10 ג'יגה רצוי חיבור כמה שיותר פשוט אם לא צריך DRIVERים אז  תבורכו.

מדובר במכשיר בעל 2 מטרות לישמוע מוזיקה באוטובוסים וכלי תחבורה(בדרך לחבר)להגיע למחשב ולהיתחבר בקלות וכמה שפחות סיבוכים(5 דקות ואני ממלה את כל הזיכרון בכל הסדרות הכי עססיות וכל הלהקות הכי טובות שהוא גילה השבוע)ולישמוע את הקבצים החדשים עד הבית...

אשמח אם תוכלו להמליץ על מכשיר מסויים ולהפנות לחנויות או ספק

תודה

כמובן המכשיר ביכלל לא חייב לנגן את קבצי הוידאו שאני שומר רק לנגן MP3 באיכות טובה ולישמור על הקבצים עד הבית

פורסם

מה התקציב בערך?

פורסם

אם אתה חובב אנימה אז למה שלא ינגן וידאו? אבל זה תלוי בתקציב שלך

פורסם
  • מחבר

האמת שאין לי מושג אבל אני חשבתי על משו סביבות ה2000 ואם אפשר פחות...

ל DMX:

כי על מסך של גג 4 אינץ לא ניתן ליראות משו איכותי מספיק וזה באמת מהווה לדעתי אלבון בישביל אנימה

אני צריך נגן שינגן MP3 באיכות טובה ושיוכל להכיל גם קבצים ...לדעתי זה הכל ורצוי כמה שיותר זוללל

פורסם

המלצה שלי iRiver H10 אבל שיהיה בגירסה האירופאית כדי שישמש ככונן נייד...

נגן ממש מעולה...

פורסם

אכפ לך מבאנדל מצומצם????

כי אם לא יש את הX5L ב1800 ש"ח בבאג

ביקורת

http://www.tgp-il.net/Reviews/iAudioX5.php

רציתי לפתוח דיון על הביקורת , אבל בגלל שהמלצת אז...

ד"א אחלה ביקורת

פורסם

שמתי לב שהיה פה דיון שקישר לביקורת, כנראה שאחד הגולשים פרסם, חצי שעה לאחר מכן ראיתי שהוא נמחק.

אני לא מבין את הענין הזה, אך אני לא הולך להקים פה ויכוח, זכותם להיות אחראים על התוכן פה בקהילות.

פורסם

כי על מסך של גג 4 אינץ לא ניתן ליראות משו איכותי מספיק וזה באמת מהווה לדעתי אלבון בישביל אנימה

אני צריך נגן שינגן MP3 באיכות טובה ושיוכל להכיל גם קבצים ...לדעתי זה הכל ורצוי כמה שיותר זוללל

אוי לא...

רק לא להעליב את האנימה...

תגיד לי אתה צוחק?

על מסך 4 אינץ' תראה הכל בברור...

אתה מדבר על זה כאילו זה משהו קדוש שאסור לחלל ולפגוע בכבוד שלו

תקנה IRIVER PMP140 המחירים ירדו בזמן האחרון

פורסם

אשכרה סך הכל סדרות של יפנים עם הפרעות (אבל זה רק מה שאני חושב אין מה להיפגע :silly::screwy::silly:)...

וחוץ מזה המסך 2 אינצ' שיש לי באיריבר מספיק לי כדי לראות סרטים בכיף שלי באמצע נסיעה או שאני סתם תקוע מחוץ לבית ללא משהו לעשות...

פורסם

לי יש archos av420 ואני רואה אנימה מעולה הוא עלה לי 2400שקל , יש גם את הgimini400 ב1950שקל

פורסם

בשביל מה קנית את שניהם אם שניהם משמשים לוידאו רק אחד גדול יותר ועם מסך גדול יותר?

פורסם

לי יש archos av420 ואני רואה אנימה מעולה הוא עלה לי 2400שקל , יש גם את הgimini400 ב1950שקל

הוא אומר שיש לו AV420 הוא אומר גם שיש בכלליות גם את GMINI 400 לא לו.

פורסם

אשכרה סך הכל סדרות של יפנים עם הפרעות (אבל זה רק מה שאני חושב אין מה להיפגע :silly::screwy::silly:)...

וחוץ מזה המסך 2 אינצ' שיש לי באיריבר מספיק לי כדי לראות סרטים בכיף שלי באמצע נסיעה או שאני סתם תקוע מחוץ לבית ללא משהו לעשות...

אני מצליח גם לראות אחרי אימוץ של העיניים אבל זה סתם עושה כאב ראש

זה נחמד אבל זה לא כמו בPMPים

פורסם
  • מחבר

בישבילי אנימה זו לןא רק אומנות אלה דרך חיים אני מבין שאולי אנשים לא מבינים אותי אבל זה לא ממש מפריע לי...

אני ממש ממש לא אוהב ליראות אנימה או כל חומר וידיאו על מסך שקטן מ17 אינץ במחשב,מעדיף את הגרונדיג 34 בסלון ממש נוח ואיכות מעולה....

אז אני מוותר על צפיה בוידאו,נישאר פשוא כונן קשיח גדול שמנגן MP3 ואם אפשר על סוללות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים