פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים בדיוק מה שאני חושב! זה חייב להיות האחרים! ושדניאל אמרה שהיא שמעה שהם מחפשים את הילד היא בטח חשבה שהם מתכוונים לינוק ובגלל זה היא לקחה אותו אבל הם בטח התכוונו לוולט...זה די ברור שכולם יהיה מאותו "חדר" כי חלק מהמטוס נפגע חזק ואלה שהיו שם מתו והחלק שלא נפגע חזק האנשים שם לא מתו וזה החלק שהם היו בו...גם אני שמעתי את זה! ואני לא הבנתי מה זה אמור להביע! למה יש שרשרות? נ.ב. אני שמח להודיע לכם שהוט כבר חתמו עם HBO על הקניה של העונה השניה של אבודים... אבל אין לי מושג מתי זה יגיע...עריכה:בדקתי וכננראה שהעונה השניה תעלה כנראה בינוארכל מי שראה את פרק 2 שלא יגיד מה היה וזה כי נגיד אני מחכה לפרק 3 ואז אראה את 2 ו3 ביחדוכבר אמרו לכל החלק שלהמטוס ששרד זה החלק הקדמי, החלק האחורי לא "שרד" (לפי מה שהבנתי) כי זוכרים בפרקים הראושנים של העונה ה1 הייתה אישה כושית שהייתה בדדניקית כי בעלה היה בחלק האחורי והיא לא דיברה,, ואז היא אמרה לרופא שהיא בטוחה שהוא חי וכל החלק האחורי של המטוס חי,עכשיו קראיתי ספוליר בטעות בקשר לזה - רוצים שאני ירשום או לא?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים כל מי שראה את פרק 2 שלא יגיד מה היה וזה כי נגיד אני מחכה לפרק 3 ואז אראה את 2 ו3 ביחדפשוט לרשום ספויילר בענק, וכמה שורות מתחת לרשום את מה שרוצים! אי אפשר לעצור דיון בגלל כמה קוראים, תסתפקו ב"אזהרה".
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים סיימתי לראות את העונה הראשונה לפני איזה 3 חודשים....וראיתי גם את הפרק השני לפני יומיים....אחלה סדרה...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים צודק אחיספויילר !!!!!!!!!!!!!אמרו שבעונה שנייה ההאנשים שהיו על הרפסודה מגיעים לאי אחר, שבאי נמצא החצי השני של המטוס!! איזה ענקאני חושב שאם זה נכון אז איזה בלאגן יהיה באי הזהתושבי האי שהם בעצם החצי המטוס האחורי ישתגעו ירצו תשובות יבלבו תמוח לסוייר קוראני ומייקל ומעניין מה יש באי שם דייייי איזה אדיררררררר
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים SPOILERיש בפרק הכנה לעונה השניה, רמזים מאוד עבים לגבי מה יכול לקרות בעונה השניה, חזרו על זה כמה פעמים שיש "אחרים" "אנחנו לא לבד על האי" ושהשחורה אמרה שהיא יודעת שבעלה שהיה בחלק האחורי של המטוס שרד.ובפרומו לפרק השלישי מדובר על אלה ששרדו את ההתרסקות מהזנב של המטוסהולך להיות מעניין:
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אחלה סדרה! ראיתי את כל הפרקים שלה בהוט (חוץ מהראשון שאותו הורדתי). למי שמחכה לעונה השניה- הוט רכשו אותה כבר אבל היא לא תהיה משבוע הבאה, כי משבוע הבא ישדרו את "הסמויה"...סדרה חזקה גם! זו העונה השלישית...כדאי לראות את העונות הראשונות אבל כדי להבין...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים סדרה ענקית!! מקום שני אצלי אחרי SIMPSONS אבל הפרק האחרון של העונה הראשונה ממש איכזב אותי אני כבר מת לראות מה יש בטוח הפתח הזה!!איך התפוצצתי מצחוק שהארצט הזה התפוצץחחח גם אני
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אבל בקשר לאי המכני, אני לא יודע, למה נכון לוק היה נכה עד להתרסקות? אין דבר כזה שאחרי התרסקות מתרפאים מנכות, אפילו ללא התרסקות, פשוט אין דבר כזה, יש משהו מוזר באי קוראים לזה נס רפואי, וזה דווקא די הגיוני שאם הוא חטף מכה מסוימת באזור מסוים בגב בעבמוד השדרה, איפה שעוברים כל העצבים, זה יכול לסדר לו את העניינים חוץ מזה הבחור ממש מטורף ואין מצב שמהידע התיאורטי הזה שיש לו בהכל הוא יכול לעשות הכל, חייב להיות לו נסיון מעשי. ולמי שדיבר בקשר לאור שבקע מהצהר - זה פשוט אור חזק שחוזר מהמראה, די הגיוני דווקא, זה גם מסביר מקרה אחד בעונה שעברה אם אתם זוכרים, שלוק התייאש ונשכב על הצהר, וזה פתאום בקע ממנו האור...
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים SPOILER הפרק השני של העונה השניה קצת דפוק.... השאלה זה מי אלו האנשים האחרים! הם חולים במחלה, זה ברור, בגלל זה יש את הכיתוב "בידוד" מהצד הפנימי של הפתח. לגבי החלק השני של המטוס אם הוא שרד או לא - הוא כן שרד (הכול פה לפי דעתי כמובן) מכיוון שיש קטע שמספר על זה בעונה הראשונה (אם אתם זוכרים במטוס האבוד שלוק וחבר שלו (אני לא זוכר את השם) שמצאו שם את הסמים, הוא קרא בקשר:"זו טיסה 815 (או מה שהמספר שלה)...." ואז בדיוק לפני שהוא התרסק מישהי ענתה לו "לא יכול להיות - אנחנו טיסה 815!") אנחנו עוד לא יודעים איך הרץ/חבר של ג'ק מהאיצטדיון הגיע לאי הזה.... ולמה הוא צריך לעצור את הספירה לאחור עם המחשב והמספרים ה"מקוללים", ואיך לעזאזל יש לו מחסן מלא באוכל וציוד באי באמצע האוקינוס?? בקיצור - שיוציאו כבר את הפרק הבא............................................!!! :s05: אני אישית לא יודע איך אפשר להמתין לHOT / YES שיביאו את הסדרה.... ברגע שיוצא פרק אני אחרי 2-3 שעות כבר רואה אותו, אי אפשר אחרת!
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אל תחכו לעונה השנייה בארץ תורידו את הפרקים החדשים באינטרנטאני יכול להגיד לכם שהפרק הראשון של העונה השנייה הוא פרק פצצהאני אידית ראיתי גם תפרק השני של העונה השנייה וביום רביעי בא פרק חדשומה שאני אוהב בתוכנית הזאת היא שצריך לשים לב לכל הפרטים הקטנים גם אלה שלא נראים חשובים ונראה כאילו הם סתם סצינות שלא קשורות מקדמות את העלילהאז קחו טיפ: שימו לב לסימנים למשפטים להכול הם מקדמים תעלילהספוילר........ספוילר.....ספוילרמי שראה תפרקים החדשים הבנתם כבר מה הקטע של הכריש והדוב קוטוב?אם לא שמת לב על הכריש היה את הסמל שמפוזר בכל רחבי החדר של דסמונד (רשום עליו "דארמה"- מעגל החיים)ולפי דעתי הכל חלק מהאי ונשלט מהחדר של דסמונדגם לפי דעתי דסמונד מחכה להוגו (שבהתחלה הוא חשב שזה לוק) בגלל שהוגו סיפר את הבדיחה על הכדורי שלג תחילת העונה הראשונהעריכה : מי ששם לב על הקבוקים שהוא הזריק היה רשום את המספרים (4 8 15 16 23 42) ונראה לי שזה זריקה נגד "המגיפה"
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים SPOILER ראיתי את פרק 2 של העונה השניה איזה פחד שה"אחרים" מגיעים אחרי ג'ין... ד"א זוכרים את האישה שדיברה עם ג'ק לפניהטיסה (החברה של ווין דיזל במהיר ועצבני 1) צריכה להופיע בפרק 3 (כנראה החלק השני של הניצולים). שמתם לב שדזמונד (ההוא שחי מתחת לאדמה) הזריק לעצמו איזה חומר ? (כנראה נגד ה"מחלה") ד"א שמתם לב שיש לו מכונות כביסה חדשותאבל המחשב שלו זה אפל משנות ה80' ?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים אני כבר רואה את העונה השניהאחלה של סדרההדבר שמטריף שם (אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה ספוילר ) זה ה "U"
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים קוראים לזה נס רפואי, וזה דווקא די הגיוני שאם הוא חטף מכה מסוימת באזור מסוים בגב בעבמוד השדרה, איפה שעוברים כל העצבים, זה יכול לסדר לו את העניינים חוץ מזה הבחור ממש מטורף ואין מצב שמהידע התיאורטי הזה שיש לו בהכל הוא יכול לעשות הכל, חייב להיות לו נסיון מעשי. ולמי שדיבר בקשר לאור שבקע מהצהר - זה פשוט אור חזק שחוזר מהמראה, די הגיוני דווקא, זה גם מסביר מקרה אחד בעונה שעברה אם אתם זוכרים, שלוק התייאש ונשכב על הצהר, וזה פתאום בקע ממנו האור... יש לו ניסיון מעשי, אתה לא זוכר שהוא תיכנן טיול לחפש משהו ובסוף לא נתנו לו לעלות כי הוא נכה?
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מה?[glow=red,2,300]ספוליר[/glow]מה שג'ק אומר לדסמונד (הבחור שחי למטה) U , שהוא מכיר אותוהוא אמר את זה בסוף של הפרק הראשוןורציתי כל כך לדעת מה הכוונה, מאיפה הוא מכיר אותואבל הפרק השני היה יחסית חלשציפיתי לקצת יותר תשובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.