פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים הנה המפרט שלי Athlon Xp 1700+ABIT KR7A Raid256X2 DDR MicronGeForce 4 MX 440 -PalitCreative 5.1Maxtor 40Gb - ATA 1333Com LanUs Robotics 56k modemTeac 24X10X40Samsung Cdrom X52DVD rom- ToshibaLogitech Cordless Optical & argonometricDragon Da Full tower CaseSamsun 753DFX MoitorInspire 5300HP 940cCooling:Global win- ON cpu+5 80 M"Mזה הכל הכל אצלי (אני חדש , אז אני מפרסם הכל)הכל עובד כראוי שהמחשב ככה, עם סטיק אחד של 256 מגה, שאני מוסיף עוד אחד(לא משנה באיזה דים) הוא קורס, הרג'יסטרי מתחרב..ובלאגן!נראה לי הזיכרונות פשוט לא עובדים טוב עם הלוח , הגיוני?להחליף חברה?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר אותה חברה !! כמו שתי טיפות נענע..!!!של MICRONנראה לי אני אקנה MUSHKIN
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אה, אופס סליחה לא שמתי לב.בכל מקרה, מזתומרת תקנה זכרונות של חברה אחרת? אתה לא רוצה ללכת לחנות להתלונן או לברר מה הבעיה או לתקן את זה? חבל...
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר יש לי מזה סיפור עם הבעל חנות ההוא- חתיכת בן אדם רע, החלפתי אצלו מלא ציודים, דיסק- שלוש פעמיםלוח, זיכרונות כבר 3 פעמים, מארזים , צורב , נגן MP3, והכל בחינם..עכשיו הוא צעק עלי, שאני יותר מדי מחליף אצלו- ותאמת , שום דבר לא אני גרמתי , הציוד שלו פשוט דפוק (לקחתי אצלו דיסק חדש- זמני- גיליתי שיש לו סקטורים פגומים..)אז אני לא יודע מה אני אעשה..אני אמכור את הזיכרון שלי , ואקנה משהו טוב , של חברה טובה.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים גם לי זה קורה: אם אני מוסיף סטיק אחד של 128 הכל טוב אבל אם אני מוסיף את השני עוד אחד של 128 (בסה"כ 3*128) אז הוא גם קורס ונתקע ובאלגן. הסטיקים בסדר, כי ניסיתי להפעיל כל אחד בנפרד וגם וסלוטים של הזכרונות תקינים... אני פשוש השארתי את זה ככה כי אני הולך להחליף מחשב...
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים יש לי מזה סיפור עם הבעל חנות ההוא- חתיכת בן אדם רע, החלפתי אצלו מלא ציודים, דיסק- שלוש פעמיםלוח, זיכרונות כבר 3 פעמים, מארזים , צורב , נגן MP3, והכל בחינם..עכשיו הוא צעק עלי, שאני יותר מדי מחליף אצלו- ותאמת , שום דבר לא אני גרמתי , הציוד שלו פשוט דפוק (לקחתי אצלו דיסק חדש- זמני- גיליתי שיש לו סקטורים פגומים..)אז אני לא יודע מה אני אעשה..אני אמכור את הזיכרון שלי , ואקנה משהו טוב , של חברה טובה.א' כל, תפסיק לקנות אצלו!ב', רעיון טוב.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אל תמליץ על שום חנות כי זה יצונזר.אין פרסומות חינם בפורום.איך זה פרסומת ? בסה"כ המלצה..כמו שהוא יכתוב בבקשה למפרט מעבד של AMD ואתה תטען שזו פרסומת ל AMD....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.