עבור לתוכן

המלצה לגבי TOTAL OVERDOSE

Featured Replies

פורסם

TOTAL OVERDOSE

במילה אחת הוא עוד חיקוי של GTA אתה גונב מכוניות עושה משימות.

תאמת ברגעים הראשונים ניתן להתאכזב מהגרפיקה שלו, אין לה שום אפקטים מיוחדים הטקסטורות לא ממש מפורטות,אבל גם GTA לא מלכת היופי,לעומת זאת המשחק רץ מאוד חלק ודי מכפר על הגרפיקה,הבינונית.

גם כאן יש מספר אזורים בערים,אומנם העיר הרבה יותר קטנה מזאתי של GTA אבל יש לכך גם כמה יתרונות, לא צריך לנסוע הרבה כדי לקבל משימות,למעשה ב עזרת כפתור ניתן ישר לעשות את המשימה לכן כשמתים מספר פעמים לא צריך להתעצבן על שעוד פעם צריך לנסוע למקום מסוים ולקחת את המשימה-אני אהבתי.

לגבי הסאונד המשחק הוא באוירה מקסיקנית מוסיקה דיבור כול מזכירים את זה. אולם יש חוסר תיאום מסוים לגבי הדיבור לגבי מה שבאמת נעשה,כלומר כלומר שמועים משהו ואחרי 2 שניות זה מופיע,חבל שלא ליטשו את זה. הפיצוצים ויריות נשמעות די סטנדרטיות ו דיבוב השחקנים שמכיל מידי פעם קצת הומור כמו כן המשחק תומך ב 5.1.

לגבי המשחקיות יש את זמן קליעה כמו ב מקס פיין לא רע אבל ממצה,חוץ מזה, המשחק פשוט כמו GTA לכן לא צריך להכביד במילים נוספות.

אוקי אז אם הדעה שלי שנשמעת כמו משחק בינוני למה בכול זאת אני אהבתי אותו וממליץ עליו? אובכן קודם כול בגלל הקושי, אחד האכזבות שהיו לי ב GTA זה קושי המשימות כי לעשות את אותה המשימה מעל 10 פעמים כבר מתחיל לעצבן, ואילו במשחק הזה המשימות ברמה הקלה הם באמת די קלות לכן אפשר להגביר את הרמה למי שאוהב חיים קשים,וגם בגלל שמהחשק באווירה קלה כזאת בלי הצורך באוכל אימונים כמו ה GTA של פעם. ואחרי שמתרגלים לבינוניות של הגרפיקה מתגלה כמשחק שפשוט רוצים לשחק.

אני הייתי מביא לו 83

וממליץ לכם לנסות אותו. :xyxthumbs:

פורסם

אפשר קצת תמונות?

פורסם

גם אני התחלתי לשחק בו לא מזמן משחק נחמד וקליל

יש כמה אפקטים נחמדים (לא מבחינת גרפיקה)..

אתה יכול להחזיר את הזמן אחורה

לקפוץ כמו במטריקס

והכי נחמד לקפוץ ממכוניות (אני יודע שגם בGTA יש את זה אבל במשחק הזה זה יותר כיף)..

משימות קלילות (מקסימום אם אתה נכה תעשה אותה משימה פעמיים ולא כמו GTA חמישים פעמיים)

אווירה מקסיקנית (כמו שאמרו פה) נשקים נחמדים (אין כול כך מבחר אבל סבבה)

רק אם היו משפרים קצת קצת אתגריפקה וזה היה מושלם

ממליץ לכול אחד לנסות משחק נחמד ומצחיק (האיכרים עם האת שבאים להרביץ לך חח)

:smile1::screwy::smile1:

פורסם

ועוד תמונות - ד"א משחק מאודדדדדד נחמד ! :yelclap:

זה מהדמו שהורדתי

tod20051002130354963fv.th.jpg

tod20051002130442988ob.th.jpg

tod20051002130559952yp.th.jpg

tod20051002131203510jq.th.jpg

tod20051002133237376nx.th.jpg

tod20051002133651031yd.th.jpg

תהנו !!!! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים