עבור לתוכן

הכנת RJ45 עם 4 גידים

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאמור להיות כבל ישר בין נתב למחשב

אבל כמו שאמרתי אם יש לו בהישג יד כבל מוצלב שינסה בכל זאת

וכמו כן שינסה את הכבל הישר שהכין על מחשב אחר

פורסם
  • מחבר

טוב החלפתי כרטיס רשת עכשיו והוא כן נדלק.. כנראה שזו הייתה בעיה בנורה של הקודם פשוט...עכשיו בעיה אפילו יותר מוזרה, הכבל מוחובר במחשב אבל כל פעם הwindows  מראה בtaskbar שהוא מחובר שלוש שניות ואז לא מחובר שלוש שניות, וחוזר על עצמו, בדקתי שהכבל מחובר כמו שצריך, מה יכול לגרום לזה?

(דרך אגב, תודה על העזרה, אני מעריך את זה...)

עריכה: טוב עכשיו ניסיתי את המחשב עם הכבלים של המחשב שעובד, לא עשיתי את זה עד עכשיו כי זה היה כרוף בהעברת כל המחשב לחדר אחר בית, בכל מקרה, כנראה הכבל היה דפוק, מה שמוזר כי עשיתי אותו לפי כל ההנחיות... :-\ היום אני ינסה ללחוץ אותו פעם אחרונה (צריך לקנות עוד ראשים) אם זה לא ילך אני יצטרך לקנות כבל 20 מטר חדש, חבל על הכסף אבל מה לעשות...

אני יעדכן אותכם... תודה על העזרה...

פורסם
  • מחבר

טוב, לחצתי את הכבל פעם אחרונה, משני הצדדים ועכשיו הוא בטוח לחוץ כמו שצריך אבל המחשב והראוטר עדיין לא מזהים חיבור, המחשב כל הזמן מראה הודעה של connected ל3 משניות ואז disconnected ל3 שניות, וחוזר על עצמו בלי סוף עכשיו... יכול להיות שבגלל האורך של הכבל שהוא 20-25 מטר הראוטר עושה בעיות? לפני כן האינטרנט היה מקודם מחובר בןבד עם הכבל הזה 25 מטר וכשהוא היה מוצלב זה עבד.. סברה אחרת היא שהראוטר לא תומך בכבלים שהם עם 4 גידים בפנים? הגיוני? כי כששמתי את המחשב קרוב עם כבל קצר ו8 גידים זה עבד. מה אתם אומרים?

פורסם

יכול להיות שהכל לא תקין (אחד הגידים קרוע מבפנים)

ציוד של 10/100 משתמש רק ב-4 גידים כאשר לא עובר שום דבר על ה-4 הנוספים ככה שקשה לי להאמין שמפה הבעיה.

25 מטר בכבל לא איכותי ולא מסוכך בהחלט יכול להיות בעיה

פורסם
  • מחבר

בשעה טובה, קניתי כבל RJ45 8 גידים 20 מטר חדש, הכל עובד טוב, ידעתי כל הזמן שזה בעיה בכבל אבל לא רציתי להוציא עוד כסף אבל לא הייתה ברירה, תודה לכל מי שהתאמץ לעזור לי ממה תמכתם ולHOLY בפרט :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים