פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים שלום, אני צריך להכין כבל RJ45 אשר יעבור בין מחשב לראוטר, הכנתי כבר אחד לםי הוראות שנתנו לי אבל אני חושש שיש לו בעיה אז החלטתי ללחוץ את הראשים מחדש. מצאתי בגוגל מלא מדריכים על איך להכין כבל RJ45 אבל רק כזה של 8 גידים, מכיוון ששלי מסריח והוא של 4 אני יצתרך להסתפק בזה, איפה אי יכול לראות מדריך או אם מישהו יודע מראש... הכבל שהכנתי היה בשני הצדדים: 1-כתום 2- כתום לבן 3- כחול לבן 4- כחול , בשני הצדדים זה אותו דבר כך שמוזר לי שזה לא עובד...
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים כן זה כבל רגיל לא מוצלבhttp://www.diyha.co.uk/electronics/rj45.htmlאתה יכולה ליראות פה מה עושה כל גיד
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר זה משנה הצבעים שאני שם כל עוד אני שם אותם אותו הדבר? או שזה משנה בין כבל כתום לכתום לבן בקטע של פלוס מינוס?לפי מה שאתם אומרים אני צריך:1- כתום2- כתום לבן3- כחול לבן6- כחולנכון?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר מוזר, עכשיו לחצתי כמו שאמרתם לי ושוב רק המנורה של הראוטר נדלקת, הוא כאילו מזהה א החיבור של המחשב אבל המחשב לא, אין למחשב פינג לראוטר... destination host unreachable...
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר אני יצם אפילו בשבילח להראות לכם איך חיברתי, איפה אני יכול להעלות תמונות בשביל להראות לכם?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר אוקיי הנה:התמונה הראשונה היא הכבל שמתחבר לראוטר והשניה למחשב...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים לפי מה שאני רואה יכול להיות שאני טועה אבל הגידים של הכבל לא מגיעים על לשיניין של קווי הנחושת
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר הם דווקא מחוברים כמו שצריך, עובדה גם שהראוטר מזהה מתי הוא מחובר למחשב ומתי לא...
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים חכה לפני שאתה ממשיך לשים מחבריםיש לך בהישג יד עוד כבל ישר? אולי ממחשב אחר?תחבר אותו במקום הכבל הזה ותראה מה התוצאהיתכן שבגלל סיבה לא מובנת או תקלה בנתב אתה צריך כבל מוצלב ולא ישר
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מה שבטוח ב-1000% זה שהוא צריך כבל ישר ולא מוצלבמה שאתה יכול לנסות זה את הכבל שהכנת על מחשב אחד או כבל אחר על המחשב הבעייתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.