עבור לתוכן

מכשיר אלקטרוני מסתורי ולא מזוהה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצאתי עוד דברים כאלה לא מזוהיים וחשבתי שחבל לפתוח על זה תראד חדש אז אני יעלה אותם לפה...

טוב מצאתי כזה מחשב מאוד מוזר של אייבייאם, למה מוזר ? שימו לב לתמונה מאחורה, אין לו שום כניסות סטנדרטיות ! רק שלוש כניסות לא מזוהות שלשתיים מהם יש פלאגים שממירים את זה לכבל רשת! מישהוא יודע למה משמש המחשב המוזר הזה??

ובתמונה השלישיץ יש כבל מוזר מ-א-ו-ד , יש לו מין קופסת מיתוג באמצע והוא ממיר כבל מקבילי לכניסה שאף פעם לא ראיתי בעבר! מישהוא יודע למה זה משמש??

[attachment deleted by admin]

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מחשב מסוף ישן של IBM....

הראשון אוסיליקופ (גלאי צורות גל) CRT ענתיקה.

והאקרים לא משתמשים בזה

פורסם
  • מחבר

ומה הכבל במוזר הזה??

דרך אגב אם זה מסוף אני יוכל להשתמש בו ברשת ביתית? מה התפקיד שלו ברשת?

פורסם

זה עושה צלילם מדהימים שמחברים אותו לתלת פזי ומחפשים תדר או שהיתבלבלתי עוד לא התחלנו לעבוד על כאלה

פורסם

ואי

בי"ב , במעבדת אלקטרוניקה , היינו כל הזמן או פורקים קבלים על איזה אחד שהיה ישן כל הזמן , או היינו מנסים ליצור צורות עם הסקופים . פעם אחת הצלחנו לייצר גל שנראה כמו גל ריבועי עם זליגה למעלה , זה היה נראה כמו רובוט !

מה שאפשר לעשות עם קצת סלילים , קבלים ונגד טיפשי , עם איזה פוטנציאומטר ...

הכי נחמד היה לפוצץ קבלים . לחבר קבל של 12 וולט לספק 24 , לתפוס מחסה , והדרעק הזה היה מתפוצץ ומפיץ ריח נוראי בכל המעבדה .

פורסם

LOL, יכול להיות נחמד להפוך את זה לאיקווילייזר גרפי :lol:

לא בדיוק !

אקוולייזר מראה את האות התחום התדר לא תחום הזמן.

אוסילוסקופ מראה לך אות בתחום הזמן, אם אתה רוצה לראות בתחום התדר אתה צריך Specrtum Analizer, שעולה כ-15,000 שקל (דגם פשוט), למרות שיש היום סקופים שיודעים לעשות FFT (לעבור לתחום התדר) אבל זה עובד גרוע...

פורסם

FFT = Fast Fourier Transform רק למי שלא הבין מה זה.... :smile1:

פורסם

המ.ק הבלאי של חיל הקשר כל הזמן מזכירים לי את הסקופים מהמעבדות אלקטרוניקה, במיוחד הBNC שהם משתמשים כדי להתחבר לאנטנה.

הימים הטובים שבהם היינו משחקים עם סקופים ועושים קצבים של פעימות לב וגלים מעוותים ורועשים :beerchug:

פורסם

מה אתה פאראמדיק איך עשית לזה אקג כזה

פורסם

המחשב המוזר זה סרוורים של פעם

סליחה על ההקפצה בטעות

פורסם

הכבל נראה כמו כבל תקשורת עתיק - של מודמים של פריים ריליי וכאלה.

פורסם
  • מחבר

אבל מה זה סרווייס?? מה התפקיד שלו??

פורסם

אתה חייב להפסיק לאסוף דברים מהזבל זה לא בריא!!

חחח עוד בסוף תרים איתך איזה משהו מסוכן חחח אחי אני לא הייתי רוצה ללכת לקחת משהו מהפח ולהתפוצץ וחוץ מזה מה יעשו התיאלדים אם אתה לוקח להם את הפרנסה היחדיה??

פורסם

שאלה, אתה גר במכון וויצמן? חחחח מאיפה אתה מביא את הדברים האלו?

פורסם

FFT = Fast Fourier Transform רק למי שלא הבין מה זה.... :smile1:

בעעעע

זכרונות לא נעימים מתקופת בית הספר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים