פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל הם מחוברים דרך ראוטר EDIMAX עכשיו המחשב השולחני עובד הכול טוב ובמחשב הנייד רשום הכבל רשת לא מחובר בדקתי הכול מחובר אני מנסה לעשות תקן לאיפים לא עוזר ובדקתי בדוס וזה רשום לי ככה כשאני עושה ipconfig media disconnection מה עושים? אין בכלל איפי למחשב הכרטיס רשת במחשב הנייד אלחוטי רק במחשב הניד הכבל מתחבר לראוטר
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים לא מובן מה שרשמתה דבר ראשון אנא תציין את הדגם של הראוטר שלך דבר שני אנא ציין בניפרד איך מתחבר כל מחשב לרשת לדגומא מחשב גדול - כבל רשת מחשב נייד- wifi
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר הראוטר סוג wireless-g broadband router המחשב הנייד מתחבר דרך כרטיס רשת אלחוטיהמחשב השולחני מתחבר דרך כבל רשת לראוטר עצמו
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מערכת הפעלה על המחשב הנייד?האם הרשת האלחוטית מוצפנת ?בוא אני אגיד לך מה אני חושב הבעייה לפי דעתי פשוט לא בחרתה את הרשת אליה אתה רוצה לחבר לכן הוא מציג לך כאילו הרשת מנותקת
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר 2 המחשבים XPמזה אומר מוצפנת?והרשת פעלה הכול פעל טוב אחרי חודש זה קרה לי
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים שאלההאם בחרתה מתוך הרשתות האלחוטיות הזמנות לך בלפטופ את הרשת של הבית שלך ?
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר שאלההאם בחרתה מתוך הרשתות האלחוטיות הזמנות לך בלפטופ את הרשת של הבית שלך ?מה לא הבנתי את השאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.