פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים שלוםיש לי ADSL עם מודם פנימי כאשר שאר המחשבים מקבלים דרך SWITCH את האינטרנט ויש שיתוף דיסקיםאני עובר לכבלים ושמעתי כי המודם שלהם מתחבר ישירות ל- SWITCH1) האם זה נכון ?2) איך אני חוסם כניסות לרשת בייתית בחיבור כזה?3) איך אני שולט על המודם של הכבלים?4) מה עוד נחוץ לי לדעת?בתודה, יהודה
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים המודם כבלים מתחסר ליציאת RJ45 כלומר כרטיס רשת או לחיבור USBאתה יכול להישאר עם התצורת רשת שיש לך במידה ויש לך במחשב בראשי שני יציאות רשת אז לחבר את המודם לאחת ואת הרשת לשניה כמו שהיה עד עכשיואו לחבר את המודם לחיבור USB ולהשאיר את המתג על היציאה השניהוכמובן אפשר גם לקנות עוד כרטיס רשת ולעבוד בשיטה הראשונהכמובן שהשיטה הטובה ביותר היא לקנות נתב ואז המחשבים לא תלויים אחד בשני בשביל החיבור לאינטרנט
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר שלוםאין לי שתי יציאות רשתמדוע אני לא יכול לחבר את ה- RJ45 של הכבלים ל-SWITCH שלי? USB זולל משאבים ואני לא רוצה להשתמש באופציה זו.מה לא טוב באופציה שאני מציע (מהירות? בטיחות מידע? ???)תודה, יהודה
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים אפשר לחבר ישירות לסוויץ אבל אז רק 3 מחשבים יכולו לקבל אינטרנטבצורת חיבור כזאת כל מחשב מחובר ישירות לאינטרנט עם IP חיצוני משלו ובעצם אין בעיה של מיפוי פורטים.החיסרון הוא שככה כל המחשבים חשופים לכל השיט שיש באינטרנט ומאד רצוי להתקין firewall על כולם.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר טוב, אז אני מתחיל להביןהאם נתב ישנה לי את עובדות החיים לטובה במשהוא? מה היתרונות של נתב? האם זה חייב להיות מחשב שלם או שזו קופסא כמו SWITCH?היכן אני מוצא חומר בנושא? כיצד לקנפג? כיצד להתקין חומת אש וכו וכו וכותודה שוב, יהודה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים הנתב ישנה לך את עובדות החיים בצורה אחתאף מחשב לא יהיה חייב להיות דולק כדי שהאחרים יחוברו לאינטרנטנתב בייתי הוא קופסא בדיוק כמו המתג שיש לך כרגעהגדרות איך לקנפג אותו וכל השאר כבר תלויים בדגם שתקנה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר טוב, כרגיל תודה לכולםנעבור שלב אחד קדימה, איזה נתב לקנות? 1) יש לי SWITCH כך שיציאות דרושות לי לא יותר מ-1 עד -42) דרוש לי חומת אש3) שימוש כבלים או ADSL4)מה ההבדל בין נתב עם אופציה אלחוטית לכזה שאין לו את האופציה הזו?בתודה, יהודה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים לכבלים מומלץ נתב אדימקס BR-6104K,אחלה נתב,קל פשוט,עם פיירוול...אלחוטי או לא זה כבר תלוי בך.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר שוב שלום ותודהאני מתחיל להתלבט אם אני בכיוון הנכוןה-SYSADMIN שלנו כאן בעבודה אומר לי כי קינפוג הנתב לכבלים הוא מבצע מטורף (לעומת קינפוג לADSL)ואני חושב / שואל האם אני מכניס את הראש למיטה חולה או שזה קל פשוט וטריויאלי?רציתי ללכת לכבלים כי יש שם טלפון בזול אך אני מקבל קו שני במחיר זול מבזק כך שאולי, שוב, לא כדאי להכנס להרפתקאות עם HOT?מה דעתכם?יהודה
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מחבר 5 דקות אך כמה זמן עד שיודעים מה לקנפג?והאם המהירות היא אותו דבר? זה באמת 750?יהודהוהמחירים, עד כמה זה תחרותי גם אחרי ההתחיבות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.