פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר סדרת הייצור של המעבד...זה יכול להשפיע על המעבד?ז"א יכול להיות שקניתי שני מעבדים והם יתנהגו שונה?ובקשר לראטיו :FSB זה מהירות ה BUS ?ומה זה PCO ?ואפשר לשנות אותו ישירות. או שמשנית את ה FSB \ PCO ואז הראטיו משתנה כתוצאה מכך?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים pco=pci...... טעות שליוהסטפינג משנה רק בocאחרת הוא לא ישנה לךהראטיו עולה כשמעלים את הבאס (אלא אם כן ללוח יש נעילה לpci/agp)
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר מה זתומרת סטפינג משפיע על OC ?איך אני יודע כשאני קונה מעבד איזה סטפינג הוא? זה יכול להוסיף\להוריד מהמחיר שלו?איך מודדים אותו בשמות?מספרים?
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מה זתומרת סטפינג משפיע על OC ?איך אני יודע כשאני קונה מעבד איזה סטפינג הוא? זה יכול להוסיף\להוריד מהמחיר שלו?איך מודדים אותו בשמות?מספרים?אתה יכול להסתכל על הליבה ורושם לך בשורה השלישית(אני חושב) איזה סטפינג הוא, שורה מתחת אמורה להיות לך עוד אות/מספר:4/9/7/R... וזה הסטפינג שיש לך, לי יש:AROIA Y- היחיד בארץ(אני חושב...), בשורה של ה-AROIA/AGOIA/AGOGA אמור להיות כתוב לך השבוע שבו הוא יוצר, למשל אצלי זה ככה:0208, כלומר שבוע 8.AROIAזה לא מוריד מהמחיר או מעלה אותו, לפחות שאתה קונה מחנות רגילה, אם אתה מוכר למישהו שרוצה לעשות איתו OC אתה יכול לדרוש יותר כסף.
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים מחבר אהאז כמה סוגי סטפינג יש?אפשר לדרג אותם לפי האיכות?אם אני קונה מהאינטרנט? איך אני יודע?
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים אתה לא יודע איזה קנית כמו שאני לא ידעתי אבל תסמוך על AGOIA שרובם דיי טובים.
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים אתם לעולם לא תלמדו, אהה?חיפוש!http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=11751;start=0
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים מחבר אתה לא יודע איזה קנית כמו שאני לא ידעתי אבל תסמוך על AGOIA שרובם דיי טובים.AGOIA זה סוג של סטפינג? אם ככה אתה אומר שרוב המעבדים הם AGOIA ושהוא טוב?(ועשיתי חיפוש לפני... משום מה לא ראיתי את ההודעה הזאת אבל בכל זאת היו לי עוד שאלות)אתם יכולים לתת לי דוגמא של מה שאמור להיות רשום על הליבה ואיך אני אמור לפרש את זה?ועוד משהו אני צריך לעשות משהו כדי להגיע לליבה במעבדי AMD ? (אין לי מושג איך הם נראים)תודה לכל מי שעונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.