פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחפש לוח טוב ואמין עבור AMD 3000 64Bit שיהיה עם קירור פסיבי אבל חובה שיתמוך ב SATA II . בסביבות ה 670 ש"ח. אני מתכנן לרכוש גם את הביגטייפון כך שלא יהיה צפוף. כמו כן מתכנן לרכוש זכרונות של A-Data אז שיתמוך גם בהם.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים תפרט קצת יותר AGP/PCI-E??? ושאלה לי מה כול כך חשוב שיהיה פסיבי (אני מאמין שהתכוונת לציפסט).. בדרך כלל הקירורים של הציפסט (שבאים מהחברה) עושים יותר רעש מלקרר
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר תפרט קצת יותר AGP/PCI-E??? ושאלה לי מה כול כך חשוב שיהיה פסיבי (אני מאמין שהתכוונת לציפסט).. בדרך כלל הקירורים של הציפסט (שבאים מהחברה) עושים יותר רעש מלקרר לוח תומך ב PCI-E וכן התכוונתי לציפסט ובגלל הסיבה שאמרת אני מחפש לוח פסיבי. למה כמעט בכל לוח שבדקתי ראיתי מאוורר על הציפסט ?
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים אממממ האמת יש הרבה לוחות שמגיעים פסיבית, אני ממליץ לך קודם לבחור לוח, אחר כך להסתכל בתמונות.הלוחות של גיגהבייט לדוגמא (גם ה nf4u וגם ה nf4x מגיעים מקוררים פסיבית), תבדוק גם לגבי דגמים אחרים אני בטוח שלא תתקשה למצוא.בהצלחה (:
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים גם אם מצאת לוח טוב ואתה לא מעוניין במאוורר תמיד אפשר להוריד אותו אתה מתכנן OC ???
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר כמובן שיש גם את ה Abit AN8 Ultraהוא מגיע ללא מאוורר ?אודה לעוד המלצות.
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים ביקשת מקורר פאסיבית אז כן ה Abit AN8 Ultra מקורר פאסיביתהוא מגיע עם HeatPipes וסנפירי אלומיניום ב I/O Panel
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר ביקשת מקורר פאסיבית אז כן ה Abit AN8 Ultra מקורר פאסיבית הוא מגיע עם HeatPipes וסנפירי אלומיניום ב I/O Panel חברה עשיתי קצת חיפוש כאן בפורום ( יותר מחצי שעה ) לגבי הלוח הספציפי הזה והדעות כאן חלוקות, חלק משבחים את הלוח וחלק מתלוננים על אי תאימות של זיכרונות. מה נסגר לגביו ? עם מדבקה ללא מדבקה כן תומך ב C2.5 לא תומך ? אודה בקצרה מה נסגר איתו, קנייה משתלמת ?. :s05: בחרתי בו בגלל הקירור הפסיבי שלו פשוט לא בא לי עוד מאוורר על הציפסט שעוד חצי שנה יקדח לי בראש. דרך אגב אני רוצה לרכוש זיכרונות של A-DATA כדאי להחליף סוג ? שוב לא מתוכנן O.C .
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים יש לי אותו - מסתבר שג"כ עם מדבקה זה לוח בסדר גמור (ז"א מקורי ועובד)הוא לא תומך בקינגסטון CL2.5 ובטווינמוס אבל כן תומך בA DATA CL2.5.מה שכן אין לי מושג עד כמה הואמוסיף שקט כי המאווררים של המארז -6A21 -די מרעישים... (ה6A19 שקט יותר?)
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים GIGABYTE GA-K8N Ultra-9גוף פאסיבי ל צ'יפסט. לא יודע לגבי בעית תאימות לזכרון.
פורסם 2005 באוקטובר 220 שנים מוד 7 וולט זה לדחוף נגד מסוים לחיבור של המאוורר לחוט חשמל (הפלוס כמובן) וע"י כך להוריד אותו לעבודה ב 7V במקום ב 12Vמה שמוריד גם את מהירות הסיבוב שלו וכך גם את הרעש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.