פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים שלום עכשיו אני רוצה לקנות את ABIT AN8 ULTRA עכשיו אם אפשר חוות דעתכם המקצועית עליו, האם הוא משתלם? האם הוא יחזיק מערכתץ חזקה? מה מיוחד בו תודה לעוזרים!!!
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר אוקיי קיבלתי כמה תשובות ועוד מידע .-------------------------------------------------אני צריך לוח אם למעבד AMD שהלוח יהיה בסוקט 93980 אחוז שאעשה OCשיחזיק לפחות שנה וחציכמה דגמים שראיתי שמומלצים אבקש חוות דעת על כל אחד מהם והמלצהMSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra (זה Abit AN8 ultra נכון?) ולוח של DFI מאוד יעזור לי אם יהיה קצת מידע על כל אחד מהם ובמה הם שונים זה מזהמאוד העריך זאתcompman112
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר כה את זה הבנתיאבל הוא עולה 1000 ההבדל בינהם הוא רק המתח?נגיד למעבד AMD 64 3000+ E6 VIENCE 939 עם לוח DFI לאן אני אגיע (רק לדגומא)ואם שאר הלוחות מה ההבדלומה מקום שני אחרי הDFI
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים תלוי בסוג הסטאפינג, הזכרון, הקירור וכו' איזה ציפסט אתה צריך? האולטרא של DFI עולה 830 ש"ח זה לפי דעתי מספיק הלוחות של DFI אוברקלוקרים טובים מאוד אז אני חושב שזה יספיק לך
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר תלוי בסוג הסטאפינג, הזכרון, הקירור וכו' איזה ציפסט אתה צריך? האולטרא של DFI עולה 830 ש"ח זה לפי דעתי מספיק הלוחות של DFI אוברקלוקרים טובים מאוד אז אני חושב שזה יספיק לך רק אתה יכול להסביר לי מז''א איזה סטפינג , איזה זכרון וקירור של מה?ultra או ultra-d אני לא צריך את המערך SLI , כי בעתיד (שנה) אני אקנה לוח אם אחר אז לא שווה להשקיע ובכמה זה יעזור לי בOC בכמה הבדל יהיה?תודה רבה על התגובות זה מאוד דחוף לי
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים יותר זול: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742זכרונות תקנה זכרונות ADATA שנחשבים לטובים מאוד וקירור למעבד שיחזיק אובר.ועל הסטפינג אתה מוזמן לעשות חיפוש..
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר חוץ מOC שהלוח אם הזה לוקחמה עוד ההבדלים בינו לבין שאר הלוחות שציינתי איזה דגם של זכרונות ? כמה הם עולים (למה אי אפשר זכרון של סמסונג? אני לא עומד לעשות OC לזכרונות רק לכרטיס מסך ולמעבד)מזה סטפינג
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים איזה DFI זה?יש להם LanParty UT nF4 Ultra-D ו Infinity NF4 Ultraוה Abit AN8 Ultra (לא Fatal1ty) הוא גם מצוין וגם אוברקלוקר טובה Neo4 כנ"ל והוא עם הכי הרבה פיצ'ריםה Gigabyte הוא אחד הלא משתלמים
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים קח את הdfi הוא מעולה...בא לך להסביר לי על איזה DFI בדיוק מדברים פה?כי יש להם בערך מאות דגמיםובערך 7 שאפשר להחליף ביניהם לבין הלוחות האחרים שהוא ציין (UT Ultra-D, UT SLi-D, UT SLi-DR, SLi-DR, Infinity Ultra, Infinity SLI, RX200)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.