עבור לתוכן

לא יודע אם שווה להשקיע 850 שח בשביל לקנות Z560 במקום ADA880

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים זה שווה? (850 שח שווים את ההבדל)

אגב Z560 זאות מערכת 4.1 לכל דבר ואילו לADA880 יש סנטר וירטואלי שאין לZ560 (תקנו אותי אם אני טועה)

פורסם

תלוי מה הצרכים שלך.

אם אתה משחק הרבה ושומע הרבה מוזיקה אז ה560 בשבילך, אם אתה רואה הרבה סרטים אז ה880 בשבילך...

אני אישית מעדיף את ה560, הרבה יותר חזקים ויחד עם אישור THX.

פורסם

ומה אם מקרה כמו שלי שומע הרבה מוזיקה קצת משחקים וגם הרבה סרטים

פורסם

תלוי מה הצרכים שלך.

אם אתה משחק הרבה ושומע הרבה מוזיקה אז ה560 בשבילך, אם אתה רואה הרבה סרטים אז ה880 בשבילך...

אני אישית מעדיף את ה560, הרבה יותר חזקים ויחד עם אישור THX.

כן, אבל אם ההבדל ביניהם בקטע שה 560 יותר טובה במוסיקה ובמשחקים שווה תוספת של 850 שקל ?

פורסם

לא ממש...

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שZ560 יותר טובים במשחקים? (למרות שהם 4.1)

וההבדל במוזיקה ובסרטים הוא הבדל מורגש ששוה 850 שח?

פורסם

4.1 זה אידיאלי למשחקים.

ורק כדי שתדע, ה-ADA880 מאוד לא טובים למשחקים כי הם לא 4.1.

הם טובים מאוד לסרטים.

למה להתאמץ? תבדוק פה.

עומר

פורסם
  • מחבר

קראתי כבר את הביקורת בעבר ואני מודע לחיסרונות שיש לADA880 אבל עדיין זאות מערכת מאוד איכותית על פי הביקורת ולגבי זה ש4.1 זה אידיאלי למשחקים למה זה? מערכת 5.1 אמורה להיות אידיאלית למשחקים בידיע שמשחקים עתידים יהיו תומכים ב1.5 כמו DOOM3 למשל

פורסם

כיום רמקול הסנטר לא משןמש במשחקים.

פורסם

היום לא, בעתיד כן.

פורסם

וגם בעתיד זה יהיה מיותר לדעתי...

אתה לא צריך סנטר ב-FPS. הרי אתה שומע יריות מכל הכיוונים.

עומר

פורסם

ומה עם מעברונים?

נ.ב, גם בסרטי אקשן בסצינות מורכבות ומלאות תנועה ואוביקטים הסנטר בהחלט מוסיף.

פורסם

מאיפה השמועה המופרכת שבDOOM3 יש תמיכה ב5.1 לא כתוב את זה בשום מקום ולא שמעתי אף אחד אומר בצורה רישמית שיהיה תמיכה בזה כמו שאפילו אין עדין בכלל את הדרישות שהמשחק צריך בשביל לעבוד חלק

פורסם

ראשית דבר, 5.1 זה מיותר במשחקים ולכן זה עדיין לא תפש וכנראה גם לא יתפוס - או שמה אנשי השיווק יגרמו לזה מלאכותית לתפוס כמו האובר-סמפלינג באודיו ללא כל קשר רציני לאיכות.

שנית, תקן THX הינו "THX multimedia" שזה תקן לא מוגדר ואין עליו כל הסכמה בעולם לגבי מה בדיוק הוא אומר ומה שונה בינו לבין ה THX המלא. קחו את זה בחשבון.

דבר נוסף, ה ADA880 לא טובים למשחקים *נקודה* אם היית קורא את הכתבה בזמנו, לדבריך, היתה מבין. כמובן שאין בזה לגרוע מאיכותם בסרטים כאמור.

אישית אני הייתי הולך על הלוג'יטק ללא ספק, כולם פה יודעים כי אני advocate שלהם מהיום שבו יצאו בעולם.

פורסם
  • מחבר

ADA890???

מאיפה זה בא? דיברנו על ADA880

ועל פי מה ששמעתי ADA890 כן טובים במשחקים (ADA880 לא הכי טובים במשחקים אבל במוזיקה וסרטים הם טובים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים