פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אם יש עוד משחקים תגידו אני הערוך! (אבל רק משחקים טובים)אני בנתיים אוהב הכי הרבה את MOHAA, יש הרבה ישראים שמשחקים בזה, גרפיקה טובה, סאונד איכותי, משחק פשוט בין המצבי במשחק הרגילים... החיסרון היחיד הוא שאין שרתים...
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים האם אתה מתכוון איזה משחק אתה נהנה לשחק ברשת הכי הרבה?אם כן למה אין משחקי אסטרטגיה כמו war3 שמשחק הרשת שלו הוא פופולרי מאוד ועוד כמהואם אתה מתכוון רק למשחקי פעולה אז תגיד כך, משגם לא כולם שם משחקי רשת "טהורים" כמו ut אז בפעם הבאה תדייקנ.ב sof2 rulz
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים כרגע אני אולך לאיבוד דרך מרפסתטוב הדבר שמעסיק אותי בימים אלוהינו משחק רשת קוריאני בשם:Helbreath InternationalHelbreath International :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים MoH:AA לפי דעתי זה המשחק.גם בסינגלפלייר וגם במולטי , שניהם מהנים , מוזיקה מעולה שמכניסה אותך עמוק למשחק.משחק ממש מרתק ואני ממליץ לכולם. 8)
פורסם 2002 באוגוסט 1123 שנים למה רק משחקי פעולה ??? :bash: אני מת על הBROOD WAR ואגב איך אני מחשק ברשת ב UT אי חושב שזה המשחק
פורסם 2002 באוגוסט 1223 שנים MOAאחד המשקים הטובים שיצאו הזאנר שלא !!!!ו EE אחד המשקים הטובים שיצאו הזאנר שלא !!!!אני מבלה אם שעות
פורסם 2002 באוגוסט 1523 שנים UNREAL TOURNAMENT :itschy: :2gunsfiring_v1: :AR15: :asthanos:(WITH MODS....)(LIKE UNREAL4EVER....)
פורסם 2002 באוגוסט 1623 שנים Cs... Like Duuuuu!!! how do u playin the mp? what can u do on mohaa mp? i am in NL (Hollend) with frence keyboard....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.