עבור לתוכן

בעיות ביצירת רשת ביתית

Featured Replies

פורסם

יש לי חיבור של 2 מחשבים ב ICS לאינטרנט דרך מודם ADSL.

אך לא הצלחתי לחברם ברשת שיתוף קבצים.

שניהם מוגדרים לאותה קבוצה: WORKGROUP.

עברתי על המדריכים פה ללא תוצאות של ממש.

במחשב הראשי (דרכו מתחבר המחשב השני לאינטרנט) תחת WORKGROUP מופיע רק המחשב הראשי.

במחשב השני תחת WORKGROUP לא מופיע כלום.

בנוסף אני משתמש ב SYGATE FIREWALL , למחשבים יש IP המוגדר ידנית ל -192.168.0.1 ו 192.168.0.2 - כל התעבורה מכל הסוגים מוגדרת כאפשרית בין 2 ה IP האלה בFIREWALL.

פינג בין המחשבים תקין.

מיואש - :-[

חוץ מזה שמתי לב שהרבה מחשבים מבחוץ מנסים להתקשר כל הזמן ל IPNAT.SYS - אשר אני חייב להפעילו ע"מ לאפשר ICS וחיבור של המחשב השני לאינטרנט - האם זו בעיה?

שאלה אחרונה: הלוח אם במחשב הראשי הינו DFI LANPARTY - משום מה מופיעים 2 חיבורי רשת:

1. הראשון מבוסס על דריברים של Marvell Yukon Gigabit ethernet controller ודרכו אני מנסה להתחבר לרשת - מופיע כתקין.

2. השני NVIDIA nForce networking controller - מופיע כאילו אין חיבור של כבל והוא מנותק (אך מופיע ב TRAY כ- איקון עם X)....אין לי מושג היכן הוא נמצא והיכן החיבור שלו....- אשמח אם משהו יוכל להאיר את עיני.

להלן IPCONFIG \ALL של המחשב הראשי והמשני בהתאמה:

http://xs.to/xs.php?h=xs48&d=05394&f=1IP.jpg

http://xs.to/xs.php?h=xs48&d=05394&f=2IP.jpg

פורסם

תבדוק ב SYGATE שהפעלת שיתוף ברשת. תחת OPTIONS יש אפשרות של שכנים ברשת ושם אתה מגדיר אם מותר למחשבים אחרים להשתמש במשאבי המחשב בו פועל הפיירוול.

לגבי כרטיס הרשת של NVIDIA, אני מניח שהוא מובנה בלוח ואתה פשוט לא רואה את היציאה שלו. אולי בסמוך לכניסות העכבר והמקלדת.

פורסם
  • מחבר

תבדוק ב SYGATE שהפעלת שיתוף ברשת. תחת OPTIONS יש אפשרות של שכנים ברשת ושם אתה מגדיר אם מותר למחשבים אחרים להשתמש במשאבי המחשב בו פועל הפיירוול. - בדוק - תקין על 2 המחשבים

לגבי כרטיס הרשת של NVIDIA, אני מניח שהוא מובנה בלוח ואתה פשוט לא רואה את היציאה שלו. אולי בסמוך לכניסות העכבר והמקלדת. - אופס אמת - פיספסתי את החיבור מאחורה של הרשת השניה :cool2:

אבל הבעיה עדיין קיימת....האם ה IPCONFIG \ALL שהבאתי ניראה תקין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים