עבור לתוכן

אני צריך HUB עם 4 יציאות רשת

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה).

ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB.

יש הצעות?

פורסם

לא קיים כזה דבר

HUB לא יכול להכיל firewall ולא יכול לנתב שום דבר

HUB הוא מפצל רשת ללא שום מוח

פורסם

ברגע שאתה אומר פיירוול וניתוב אז מדובר על נתב

נתב פשוט של החברות שאמרת עולה בסביבות 250 שקל

פורסם

אני מעוניין ב-HUB קטן וחמוד מחברה ידועה ומוכרת (D-Link, Edimax) שכולל 4 יציאות רשת ופיירוול מובנה שמאפשר ניתוב פורטים למחשבים המחוברים אליו באמצעות ממשק HTML ידידותי ופשוט להפעלה (כולל הגנה עם סיסמה).

ה-HUB אמור להתחבר לאחד מ-4 יציאות הרשת בראוטר, ולא לאפשר למחשבים אחרים המחוברים לראוטר לגשת למחשבים המחוברים ל-HUB.

יש הצעות?

ראוטר כבר יש לו

פורסם

זה שיש לו נתב אחד לא אומר שמה שהוא צריך זה לא עוד נתב

מה שהוא צריך לבנות פה זה רשת בתוך רשת

פורסם
  • מחבר

HUB בעצם רק מפצל יציאות רשת, כך שהנתב אליו הוא מחובר מזהה את המחשבים המחוברים ל-HUB ומקצה לו כתובות IP חדשות בעצמו, ואת כל הפניות הפורטים אני צריך לעשות בנתב?

אפשר בבקשה לקבל המלצה ל-HUB קטן ופשוט?

אשמח לקבל גם המלצה לנתב עם 4 יציאות רשת ותמיכה ב-Wi-Fi 802.11g, שכולל פיירוול מובנה וממשק HTML פשוט וידידותי המאפשר הפניית פורטים וכיבוי והדלקה של ה-Wi-Fi.

לגבי הנתב, הוא צריך לתמוך גם בחיבור למודמים של ADSL וגם למודמים של כבלים, עם אפשרות של חיוג אוטומאטי למודם דרך הנתב (מחובר תמיד).

אני מבקש גם HUB וגם Router, מכיוון שכרגע אני חושב ש-HUB יספיק לי, אבל ייתכן שאני אעבור לכבלים, כך שאולי כבר עדיף להשקיע ב-Router שיתמוך גם במחשב נישא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים