עבור לתוכן

קיבלתי מתנה נתב+כרטיס אלחוטי של 3COM אני צריך ביקורת...

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום מתנה נתב +כרטיס רשת ואני צריך ביקורת שלכם

אם להחליף אותו או לא

להלן הנתב:

3Com® OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router

4 מבואות רשת אתרנט 10/100 מספקות קישוריות חוטית, עד 253 (128 אלחוטיים) משתמשים יכולים לשתף גישה על מודם כבלים או DSL יחיד.

שמות מתחם דינאמיים (DNS) מאפשרים חיבור משתמשים לאינטרט עם כתובות IP דינאמיות לשימוש בשרתי FTP או אתרים אשר לרוב נזקקו לכתובות IP קבועות (יש צורך ברישום אצל ספקי DNS דינאמי)

בקרת גישה לכתובות אינטרנט אשר אינן הולמות

ניתוב IP ( RIP 1 & 2 ) וניתוב סטטי משפרים את הגמישות מכך שמאפשרים להשתמש בנתב בסביבה מרובת רשתות

מדידת תעבורה מסייעת בניטור השימוש באינטרנט

הצפנה 256-bit WPA מתקדמת מספקת הגנה אלחוטית מרבית, בעוד הצפנת 40/64-bit ו- 128-bit WEP מספקת תאימות אבטחה לציוד קודם

מערכת הפצה אלחוטית יוצרת רשתות אלחוטיות ע"י קישור מספר נקודות גישה בקישורי WDS . התקנה מסוג זה מספקת את הצורך לחיבור רשתות אלחוטיות לרשתות חוטיות. פתרון זה מתאים במיוחד לאזורים פתוחים בהם החיווט (או חיווט מחדש) יקר, מוגבל או פשוט בלתי אפשרי

חבילות מתפרצות מגדילות את רוחב הפס בעזרת משלוח יותר מסגרות בזמן נתון, בשימוש עם לקוחות אלחוט 11b ו- 11g

עובד עם מודמי כבלים או DLS לגמישות בהגדרות

ממשק משתמש מבוסס דפדפן וזיהוי אוטומטי, אשפי התקנה פשוטים והגדרות בררת מחדל מבטיחים את פשטות השימוש

עמידה בתקן Wi-Fi מבטיחה את התאימות עם מוצרים תואמי תקן של יצרנים אחרים

הכרטיס אלחוטי:

3Com® OfficeConnect Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter

תמיכה בחיבור USB 2.0 למחשבים ניידים ונייחים, כבל הארכה עובד עם מגוון מחשבים

תמיכה במהירות אלחוט של 54Mbps כמעט פי חמש מרשתות 802.11b

תקן 802.11g תומך לאחור ברשתות 11b, שמירה על ההשקעה בציוד קיים

גישה מאובטחת WPA והצפנה בתקן הצפנה מתקדם AES והצפנת WEP עוזרים לשמור על פרטיות התשדורות האלחוטיות

אימות שרת 802.1X עוזר להבטיח כי גישה לרשת רק למשתמשים מורשים

שינוי קצבים דינאמי מתאים באופן אוטומטי את מהירות התקשורת המיטבית בהתאם לתעבורה ותנאי הסביבה

שני מצבים לגמישות בתקשורת: מצב תשתית להרחבת התקשורת באמצעות נקודת גישה או גישה ישירה נקודה-לנקודה במצב אד-הוק

התקנה פשוטה כוללת תוכנת הגדרה עם תצורות מתאימות לבחירת ערוצים נכונה לכל מדינה

תוכנת Wireless Card Manager מאפשרת למנהלן ליצור פרופילים עבור המשתמשים הניידים המשקפים הגדרות רשת אלחוטית ייחודיות עבור כל אתר בו הם נמצאים, מציגה מצב תקשורת וכוללת כלי איבחון פשוט לשימוש

תאימות Wi-Fi מבטיחה תאימות עם מוצרי תואמים של יצרנים אחרים

שני המוצרים ביחד עלו 600 ש"ח האם כדיי להחליף בנתב אחר? או להישאר אם זה?

הנתב כרגע ישמש לשתי מחשבים אחד ראשי שנחובר אליו המודם גם

ועוד אחד עם הכרטיס רשת האלחוטי במרחק 15-25 מטר עם קיר

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי את אותו הנתב ואני ממש מבסוט ממנו.

איך אתה, מרוצה ממנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים