עבור לתוכן

נושא רמקולים כללי ...דעתכם

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים.

אנא הביעו דעתכם.

פורסם

סוף סוף משו מעניין :xyxthumbs: באמת רעיון טוב לדיון :xyxthumbs: נקווה שיזרום

פורסם

אחלה רעיון

פורסם

מה דעתכם לפתוח דיון כללי על רמקולים שבו יהיו מוצגות המערכות הטובות ביותר (2.1, 5.1 , 7.1) , כמו בפורום תצוגה עם ה-lcd ...זה יהיה נחמד וימנע הרבה דיונים.

אנא הביעו דעתכם.

לאף אחד באתר הזה אין כסף למערכות הטובות ביותר.

אני מניח שאף אחד כאן גם לא יודע תשמות של החברות שמייצרות כאלה דברים

פורסם

נחמד לך שאתה נביא :kopfpatsch:

פורסם

.. מדברים על רמקולים למחשב .. לא מערכות hi end

פורסם

אולי תדברו על איך הX-FREE לLOW END,נותנים יחס טוב למחיר,משתלמים לרמקולים ב150 ש"ח?

פורסם

דיון שכזה עולה כל כמה זמן, אך שוקע מהר מאוד. הסיבה היא דיי פשוטה. בעוד תצוגה היא עניין דיי אובייקטיבי, סאונד הו סבר סובייקטיבי הרבה יותר. כל אחד בעל העדפות שונות לגמרי בנוגע למה הוא רוצה לשמוע מהמערכת שלו, ואיך הוא רוצה שכל חלק מהצליל יהיה. מסיבה זו במידה ומישהו ירים את הכפפה ויציין את סדר העדיפויות של הרמקולים לפי דעתו, הדבר יהיה סך הכל המצלצה שלו ותו לא. דבר שניתן לעשות בקלות בכל דיון בנושא.

אני אישית פתחתי דיון שכזה בעבר, בקישור הזה. אך שים לב, הדיון כבר מאוד לא מעודכן, וכיום ישנן חלופות אחרות בשוק.

כמו כן, במידה ותרצה לקרוא. פתחתי גם דיון בנוגע לכרטיס קול מומלצים, אשר מעודכן מעט יותר, עם כי גם הוא דורש ריענון. תוכל למצוא דיון זה כאן.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות . כנראה שלא ייצא לפועל לא נורא.

ולנביא , הרוב כן מכירים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים