עבור לתוכן

מה זה EAU DE TOILETTE ?

Featured Replies

פורסם

אל תצחקו, אבל המילון אומר שזה בושם בעוד שאנשים מבוגרים אמרו לי שזה משהו לגילוח.

קשה לי להאמין ורציתי לדעת מאיפה מגיע הבלבול הזה.

ומה זה:

VAPORISATEUR NATURAL SPARY?

בעיקר מה זה VAPORISATEUR

תודה

• תגובות 45
  • צפיות 27.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדובר בהגדרה של חוזק של בושם , יש כמה דרגות חוזק בבישום:

COLOGNE - הרמה הכי נמוכה , בושם שמתאדה מהר ובד"כ זול , זה פשוט מים שעשו טובה וזרקו קצת תמצית בושם לתוכם

EAU DE TOILETTE - קצת יותר מרוכז מקולון , דרגת החוזק השכיחה ביותר

EAU DE PARFUME - בושם חזק ובד"כ יקר יותר

PARFUME - בושם מרוכז ביותר , שפריץ אחד יחזיק המון זמן וגם הכי יקר

VAPORISATEUR זה פשוט בושם עם שפריצר (בניגוד נגיד לאפטר-שייב שאין לו שפריצר ומשתמשים בו ע"י התזה)

אגב בבישום של גברים אין (למיטב ידיעתי) בשמים בריכוז של PARFUME וEAU DE PARFUME

עוד משהו? ;D

פורסם

כן, מאיפה אתה יודע את הדברים האלה?... ;)

פורסם

איפה בקטגוריות האלה נכנס Axe ? ::)

פורסם

EAU DE TOILETTE - קצת יותר מרוכז מקולון , דרגת החוזק השכיחה ביותר

EAU DE PARFUME - בושם חזק ובד"כ יקר יותר

עד כמה שאני זוכר משיעורי הצרפתית

EAU DE TOILETTE - מיי שירותים

EAU DE PARFUME - מיי בושם

פורסם
  • מחבר

LOL

התרשמתי מהידע.

אבל AXE זה לא בושם, זה מבשם לשירותים עם ריח זול.

הפרסומת הזאת מטריפה אותי - כמה שיותר יותר טוב, אנשים בכיתה שלי שמים בלי גבולות וזה סתם מסריח.

פורסם

AXE זה דאודורנט, זה שהחברה שמייצרת אותו החליטה לפרסם אותו כדאודורנט לכל הגוף (כדי שייגמר כמה שיותר מהר ותרוצו לקנות חדש) לא הופך אותו לבושם

למרות שיש אחד בסדרה שיש לו ריח פצצה (ESSENCE , זה עם הציור של הדרקון והלב)

והידע זה כי עבדתי לצערי 3 שנים בתעשיית הדראג-סטור :P

פורסם

אקס זה באמת לא משהו, אפילו לא Essence שהוא נחמד, אבל Touch הפתיע אותי לטובה וממש אהבתי אותו

פורסם

והידע זה כי עבדתי לצערי 3 שנים בתעשיית הדראג-סטור  :P

אם כך מה לדעתך הבושם הכי טוב/נעים שנתקלת בו? ואיזה בושם מחזיק הרבה זמן?

פורסם

שאלה טיפשית.

זה ריח. זה עניין של טעם (הממ... של ריח :silly:). כל אחד אוהב משהו אחר, אין פה "הכי טוב\נעים"...

פורסם

זה ריח. זה עניין של טעם (הממ... של ריח :silly:). כל אחד אוהב משהו אחר, אין פה "הכי טוב\נעים"...

ממש ככה ,אני למשל לא סובל את רוב מה שנקרא "רבי מכר" , JEAN PAUL GAUTIER, ROCHAS, ISSI MIAKI, ANGEL

אבל משום מה אנשים מתים עליהם ....

הנה כמה שאני אוהב:

ARMANI BLACK CODE

PLATINUM EGOISTE - CHANEL- בושם מדהים אבל יקר בטירוף ואף פעם אין עליו או על כל בושם של שאנל הנחה בשום מקום בעולם

CRISTOABL - BALENCIAGA

GUCCI ENVY

BALDESSARINI HUGO BOSS

NIKOS

SCULPTURE

המלצה שלי: כשאתם הולכים לקנות בושם\אפטר שייב אל תתייעצו עם דיילות חברה , יש להם אינטרס למכור לכם בשמים של החברה שלהם בלבד , כמעט כולם שם עובדות על עמלות והם תחרותיות בטירוף אחת עם השנייה , אבל אפשר להתייעץ עם דיילות של החנות עצמה (תזהו אותם לפי מה שכתוב בניים-טאג)

כמו כן תדעו שעניין ההנחות מאוד גמיש, ולמה אני מתכוון , המקסימום הנחה כיום שתקבלו זה 40% (יש מקרים נדירים של 50% אבל זה נדיר) מהמחיר המלא

נגיד ולחנות כרגע יש 25% על בושם מסויים , זה לא תורה מסיני , אפשר ולא צריך להתבייש לבקש הנחה יותר גדולה , מנהל הסניף יכול לתת לכם איזה מחיר שהוא רוצה (כל עוד זה לא גורם לו להפסד , עד 40% זה לא הפסד)

וגם כשיש מבצעים של 1+1 תשתדלו ששני הבשמים יהיו במחיר כמה שיותר קרוב ככה תרוויחו את ההנחה הגדולה ביותר (אפילו אם בושם זול בשקל אחד מהשני ומשתתף במבצע אז אפשר לקחת אות הראשון במחיר מלא והשני בחינם ככה יוצא שקניתם את שתיהם בחצי מחיר בעצם)

והכי חשוב , אל תתביישו להשתמש בטסטרים , הם לא עולים לחנות גרוש אחד ;)

פורסם

שאלה טיפשית.

ביקשתי את דעתו האישית בלבד...

פורסם

אם כך מה לדעתך הבושם הכי טוב/נעים שנתקלת בו? ואיזה בושם מחזיק הרבה זמן?

פורסם

שורה תחתונה אני בוחר את הבושם לפי מה שבנות אוהבות ... אחרי הכל הן קהל היעד , אני גם ככה לא מריח את הבושם 3 שניות אחרי שהתזתי אותו

כרגע יש לי את הדולצ'ה אחרי שעשיתי סקר מעמיק בנושא

פורסם

פחות משנה לי בושם שבנות יאהבו ויותר משנה לי בושם שיחזיק זמן עליי ויהיה נעים בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים