פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אוקי,אז יש 3 מחשבים,אחד מהם הוא מחשב נייד שמחובר אלחוטית לראוטר. יש מחשב אחר שנמצא בחדר אחד שבו הראוטר והוא מחובר ע"י כבל רשת.קניתי מחשב חדש לא מזמן ורציתי לחבר אותו גם כן.ברואטר יש 2 כניסות. אחת USB שכתוב מעליה PC, אחת אית'רנט ואחת לכבל טלפון.זה אפשרי אם אני אחבר את המחשב החדש שנמצא בחדר אחר בכלל עם כבל רשת של 30 מטר לרואטר ואת המחשב שנמצא באותו חדר עם הראוטר,אחבר אותו ע"י USB?ובמידה ואם המחשב שמחובר ע"י USB יעבוד לאט מידי אז לקנות סוויץ' או רכז או משהו דומה,זה יהיה פיתרון טוב יותר מהפיתרון האלחוטי?(אני מתכוון לשחק גם ברשת כמובן)אם כן,כבל רשת מוצלב יוכל לעשות ת'עבודה או שצריך רק רגיל? ואיפה אפשר לקנות בזול(רצוי להזמנה מהאינטרנט) כבל רשת של 30 מטר ?אגב,יש גם את האופציה של האלחוטי אבל אני לא כולכך מסמפט אלחוטי מאחר והשידור לא תמידי,לפעמים מתנתק.המון תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לי יש גם תשאלה יש לי 2 מחשביםאפשר לחבר מהמודם דרך ENET לראוטר ב WANומהמודם ב ב USB למחשב ב USBומהראטור ע"י קבל למחשב השניואיזה קבל צריך לקנות ברשת מוצלב וכוו'...
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים toskaאם תיתן את הדגם והחברה של הנתב זה מאוד יועילBlack_Dragonפתחת אשכול משלך, למה להכנס לאשכול אחר בשאלות לא קשורות?
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר החברה של הנתב היא 2WIRE כמו שציינתי והדגם הוא HOMEPORTAL 1000SW.תודה..
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר אגב, מה ההבדל בין STP ל UTP בכבלי רשת והאם זה צריך להדאיג אותי אם הכבל הוא מסוג STP?ומסוכך ז"א שהוא חסין בפני הפרעות סביבתיות נכון?תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.