עבור לתוכן

חנות שמוכרת סרטי DVD באינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני מחפש חנויות בישראל שמציעות מגוון רחב של סרטי DVD (לא רק החדשים ביותר) למכירה דרך האינטרנט.

עשיתי חיפוש בגוגל עם מילות מפתח שונות, אבל מסתבר שזה די קשה למצוא בישראל אתרי אינטרנט בעברית שמציעים למכירה סרטי DVD עם תרגום לעברית.

בעיקרון, חנויות להשכרת סרטים מציעות גם סרטים למכירה, ואם אין להן סרט מסויים שאתה מעוניין בו, אז הן יזמינו אותו עבורך.

אבל, הרבה יותר נוח לעיין באתר אינטרנט שמכיל מגוון גדול של סרטים למכירה, ולהזמין את הסרט שאתה רוצה לקנות ישירות דרך האתר, וגםלהשוות מחירים בין אתרים שונים.

אני לא נוהג לקנות סרטי DVD בשל מחירם המוגזם לדעתי (אם המחיר של סרטי ה-DVD בארץ היה סביר, אז הייתי קונה את כל הסרטים שהורדתי מהאינטרנט), אבל יש כמה סרטים שאני בכ"ז מעוניין לקנות למרות שיש לי אותם בפורמט DivX/XviD. ייתכן גם שדרך האינטרנט אפשר להשיג מחיר יותר טוב מחנות ממשית.

אפשר אומנם לקנות סרטי DVD מאתרים בחו"ל כמו amazon.com, אבל למרות שאני מעדיף לצפות בסרטים בלי תרגום, אני מעוניין לקנות סרטי DVD עם תרגום לעברית (אפשר לבחור שלא להציג את התרגום), מכיוון שאני לא בהכרח צופה בסרטים לבד.

תודה מראש!

פורסם

האוזן השלישית?

יש להם כל סרט שאתה רוצה (הם יכולים להזמין).

פורסם
  • מחבר

תודה על הקישורים!

ב"מיתוס" יש מגוון מאוד מצומצם של סרטי DVD במחירים די גבוהים.

ב-Laser Club יש מגוון יותר רחב של סרטים במחירים קצת יותר זולים, אבל לא מצאתי שם בדיוק את מה שאני מחפש.

חיפשתי את ה"אוזן השלישית" בגוגל, אבל לא מצאתי את האתר שלהם. אפשר קישור בבקשה?

במידה ויש חנויות אינטרנט נוספות עם מגוון רחב של סרטי DVD (גם ישנים), אשמח לקבל קישורים נוספים.

פורסם

עוד קישורים תמצא בדף הקישורים של פורום "סרטי DVD" בתפוז, כאן.

חלק מה- DVD-ים שמופצים בארץ הם הוצאות אזוריות ולא מקומיות, כלומר ניתן למצוא אותם עם תרגום לעברית גם במקומות אחרים בעולם. בדוק בדף הקישורים הנ"ל תחת חנויות באוסטרליה ובאירופה. חלקן מראות את שפות התרגום של הסרטים ושולחות לארץ, לעיתים לא רחוקות המחירים, גם אחרי משלוח, זולים יותר מרכישה בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים