עבור לתוכן

שאלה לגבי DNS\dafult gateaway

Featured Replies

פורסם

השאלה שלך לא במקום.

תסביר איזו תצורת רשת אתה רוצה להגדיר/לבנות ונעזור לך.

פורסם
  • מחבר

מה לא במקום אני רוצה לדעת מה הם עושים למה הם..

אני יודע לעשות רשת רק את הDNS וה-dafualt gateway לא יודע מהם בכלל מה הם עושים למה הם משמשים

פורסם

[ltr]DNS: initials for Domain Name Server. on the internet a computer is known only by its IP, but when you go to ynet, you don't enter ynet's server IP, but ynet.co.il. ynet.co.il is what's known as a domain. now in order to get to the domain you need the IP and for that you got DNS servers. a DNS server has a list of every domain and its IP(s).

edit: you can initiate a DNS lookup request by using the command: nslookup <domain>

Default Gateway: computers can only communicate on a lan. in order to get to a network with a different network address (the IP address is divided to network address and host address, the way it's divided is determined by the (sub)netmask) you'll need to go through a router. since the router is your way outside the lan it's also called a Gateway. you can have multiple gateways, but as an end user it's not very likely to happen and so default gateway is basically your router.[/ltr]

פורסם
  • מחבר

ובעברית זה ?

כי אני לא טוב באנגלית

פורסם

מה זה משנה מה זה, פשוט תגדיר הכל לפי המדריך וזה יעבוד

פורסם
  • מחבר

די אולי על תגיב סתם

מזה אני יגדיר כמו בתמונה

אני רוצה לדעת מזה DNS\dafulat gateway מזה יעזור לי לעשות לפי מדריך ולא להבין מזה

פורסם

אז תלמד אנגלית

או שתקרא להורים שלך

אתה לא מצפה שעכשיו מישהו ישב יסביר לך משהו כי אתה לא מבין אנגלית

פורסם

Gateway: המחשב ממנו אתה יוצא מהרשת הפנימית שלך "השער" החוצה. לרוב זה המחשב דרכו מתחבר המחשב שלך לאינטרנט. זה לא המחשב שלך אלא המחשב אליו מתחבר המחשב שלך ע"מ לקבל גישה לעולם. אם אתה מחבר שני מחשבים ברשת בייתית אז זה שמחובר למודם הוא ה GATEWAY ובמחשב השני אתה צריך להגדיר את כתובת המחשב המחובר לאינטרנט כ GATEWAY.

DNS: מחשב בו יש כמו ספר טלפונים של כתובות באינטרנט. ברשת לכל מחשב יש מספר ורק כך ניתן לתקשר. אבל אתה יודע את כתובת האתר ולא את ה IP שלו אז המחשב שלך פונה בשאלה לשרת ה DNS ע"מ לקבל את כתובתו המיספרית של האתר.

לרוב הגדרות אלו נעשות באופן אוטומטי ע"י ספק האינטרנט שלך. לעיתים אתה נזקק להתעסק עם ההגדרות הללו בבניית רשתות אחרות.

אני יודע שההסבר לא "מדעי" ומדויק אבל לשם הבנה בסיסית של מושגים אלו.

HOLY, אם אתה לא רוצה לעזור אז הימנע בבקשה מהערות ופשוט אל תגיב. אני בטוח שאפילו חכם כמוך לא יודע הכל ולא ירצה שיענו לו כך על שאלותיו.

פורסם

זה נורא יפה שאתה כותב לו בעברית אבל מה שכתבת לא נכון (ומאד לא מדוייק)

עדיף הגדרה נכונה באנגלית על ניסיון לא משהו בעברית

פורסם

Gatway זה ממש לא גשר, אלה 2 דברים שונים לחולטין עם פונקציונליות שונה לחלוטין.

גשר זה Bridge

תראה כמה מאמץ מושקע וכמה טעויות נכתבות.

פורסם

שמע HOLY, אתה ממש מתחיל לעצבן אותי. אין לי מושג איך קיבלת את כל הכוכבים שלך אבל אתה האנטי תזה לפורום הזה.

לא תרגמתי מאנגלית וגם אני יכול לעשות העתק הדבק מאיזה אתר. אולי במקום פעם אחר פעם להתלונן על תשובות פשוט תתן את התשובה שלך בעברית. שתף אותנו בגדולתך כי אתה מתחיל להמאס עם הביקורות הנבובות שלך.

כתבתי "מאוד לא מדויק" אז תקן אותי והאר את עיני כולנו.

פורסם

ברור שהרבה יותר תורם לפורום לכתוב משהו מאד לא מדוייק מאשר לכתוב משהו מדוייק באנגלית.

הגיוני. :xyxthumbs:

פורסם

אני עדיין ממתין לתשובה שלך. אני לא מצליח להבין איזו סיבה נעלמה יש לך להמנע מלהשיב בכמה שורות בעברית לגבי המושגים האמורים.

אני חוזר על הבקשה שלי שתתקן אותי. מדוע אתה בוחר להמשיך בהערות עוקצניות במקום לענות לענין ?

אני מודה שהתשובות שלך העשירו את עולמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים