עבור לתוכן

מתלבט בין שני עכברים..ושאלה על פאד...תודה :)

Featured Replies

פורסם

אז ככה עבדתי וחסכתי לעצמי 3000 שקל..

אני רוצה לקנות את העכבר mx 518...אבל פתאום ראיתי שעכבר חדש מבית לוגיטיק נכנס לשוק...

העכבר הוא Logitech® G5 Laser Mouse וצפי ההגעה שלו לישראל זה ב- 9.10

הוא יעלה בסביבות 380 שקל...בדקתי באתר שאני לא יפרסם את שמו..

עכשיו שווה לי לחכות לעכבר החדש?? שווה לי להשקיע בו? מה הבדל בין שני העכברים..

בבקשה תעזרו לי..אני ממש חייב את העצה שלכם...

ושימו לב..מי שאין לו מספיק ידע..והוא בספק..שלא יענה לי בגלל שאני לוקח ברצינות את התשובות שלכם..ומסתמך עליהם....

עכשיו השאלה השניה שלי היא בקשר לפאד..אני וצה להשקיע בפאד עד סכום של 300 שקל...

מה כדאי לי לקנות??

חברים בבקשה תעזרו לי...תודה מראש נשמות...

פורסם

הG5 טוב יותר מהMX518.

מעבר לעליונות הטכנולוגית המרקם של העכבר שונה (סדרת ה500 חלקלקה למגע, הG5 מאפשר אחיזה טובה גם כשהיד מזיעה), במקום רגליות שיורדות בקלות יש לך רגליות גדולות ורחבות מחומר בעל חיכוך מועט המבטל את הצורך בסקייטים למיניהם (מה שאומר שאם אתה קונה פאד לא תצטרך סקייטים).

אם אני הייתי קונה עכשיו עכבר הייתי קונה את הG5, אם הMX510 ישבוק חיים מתישהו אני אקנה את הG5.

ובקשר לפאד, לך על הS&S.

פורסם

S&S באמת טוב

ולפי ביקורות שקראתי גם 4S של STEELPAD מצויין, מה דעתכם?

פורסם

מה חשוב פד לעכבר אופטי ? :o

יש לי עכבר אופטי ואני משתמש בו על העץ של הספריה

פורסם

ה4S יקר מדי, הS&S פשוט טוב יותר וזול יותר.

וצריך משטח בעיקר בשביל שיהיה נוח ונעים יותר לעבוד (במקרה שאתה משתמש שולחני) או בשביל דיוק והמשכיות בתנועה (במקרה שאתה גיימר או גרפיקאי).

פורסם

הכי מעצבן אלו המשטחים עם התמיכה ליד, ארגונומית הם לא אמורים לשמש בזמן פעולה אלא רק בזמן שאתה לא עובד.

והקטע הוא שאם אתה לא רוצה לגעת בזה אתה צריך לבוא ממש מגבוה לעכבר.

פורסם
  • מחבר

רגע אבל ה- Steelpad S&S עולה 216

לעומתו ה- Steelpad 4S עולה 240

לא הגיוני שבדברים האלה מה שעולה יותר גם טב יותר ומיוצר מחומר בהרבה יותר טוב??

וכן אני גיימר מן הסתם..כבר הרבה זמםן חשבתי לקנות עכבר...אז אתה מציע פשוט שאני יחכה ל -g5?

אבל המחיר מצדיק אותו 380 מחיר התחלתי...ויקח כמה חודשים עד שהמחיר ירד משמעותית..ואין לי חשק לחכות כמה חודשים...

פורסם

ה4S עשוי ממתכת, הS&S עשוי מפלסטיק, ההבדל במחיר הוא בעיקר בגלל החומרים.

ה4S היה "ספינת-הדגל" הראשונה של Steelpad, וממה ששמעתי (לא ניסיתי בעצמי כי מדובר בפאד שלא הרבה אנשים קנו אותו), מדובר בפאד מתכתי וחלק.

הS&S הוא מעין שילוב של שני הצדדים של ה4D, מחוספס וחלק בו-זמנית. אני חושב שכדאי לך לנסות פאדים שונים (אצל חברים או משהו) לפני שאתה מחליט מה לקנות, כי באמת מדובר בעניין של העדפה אישית. אני רק אגיד שהS&S הוא פאד פופולרי מאוד, וגם אני אישית חושב שהוא הפאד הקשיח הכי טוב שיש.

תוכל כמובן ללכת על פאדים אחרים, כגון הIcemat, הfUnc, הQPad, הQcK ואי-אילו פאדים שמיובאים לארץ. ומכיוון שבאמת מדובר בעניין של העדפה אישית ולא טכנולוגיה אז קשה מאוד להגיד בביטחון מלא שפאד X הוא הטוב ביותר. אבל שוב, הרוב מסכימים שהS&S הוא הפאד הטוב ביותר, ובצדק לדעתי.

הIcemat v2 עולה מעל 250 בארץ, הUltiMat (שלא מיובא לארץ) עולה בסביבות ה55-60$. זה לא הופך אותם לפאדים טובים יותר, זה פשוט אומר שהם מיוצרים מחומרים יקרים יותר, המחיר לא תמיד מעיד בהקשר של טוב יותר או טוב פחות.

בקשר לG5, אני לא יודע עד כמה המחיר שלו ירד ומתי, כנראה שהם ישיקו את העכבר הבא. אם אתה לא מוכן לשלם 380 על עכבר (וזה בהחלט מחיר גבוה), אז תלך על הMX518.

נ.ב.

את הS&S ניתן למצוא גם ב202 ש''ח.

פורסם

רגע אבל ה- Steelpad S&S עולה 216

לעומתו ה- Steelpad 4S  עולה 240

לא הגיוני שבדברים האלה  מה שעולה יותר גם טב יותר ומיוצר מחומר בהרבה יותר טוב??

וכן אני גיימר מן הסתם..כבר הרבה זמםן חשבתי לקנות עכבר...אז אתה מציע פשוט שאני יחכה ל -g5?

אבל המחיר מצדיק אותו 380 מחיר התחלתי...ויקח כמה חודשים עד שהמחיר ירד משמעותית..ואין לי חשק לחכות כמה חודשים...

לדעתי אתה צודק ועדיף לך לחכות, אנחנו מדברים על מנוע אופטי מבוסס לייזר לעומת אינפרא אדום, מסקירות מוקדמות הבנתי שקיים אוברקלוק לUSB בדרייבר (מה שאומר שהעכבר יוכל להעביר נתונים למחשב יותר מהר. בנוסף לעכבר סט מישקולות שמוזנות למחסנית שאפשר להוציא ולהכניס בתחתית העכבר. 2000 DPI לעומת

1600 (DIAMONDBACK, MX518).

בגדול אנחנו מדברים על העכבר הכי מתקדם בעולם לגיימרים שמתחרו היחידי (האמיתי: אל תתחילו אפילו עם "אופטורייט") הוא ה-COPPERHEAD של RAZER

שהוא ד"א המחביב עלי משניהם אבל לא שאלת עלי אז עזוב.

המחיר, 390 (ד"א אני ראיתי לא 380) לדעתי שווה את זה אין טעם לחכות (אני מחכה שהוא והקופרהד יופצו כדי שירד המחיר של הDIMONDBACK) כי לא תהיה הוזלמה משמעותית עד שהדגם בהא יהיה באופק.

בקשר לפד אני ממליץ על RAZER;EXECTMAT בסיס פלדה, שני צדדים לרגישות שונה, משענת ליד מסיליקון (איכו במיוחד\ניתנת להסרה בקלות).

קיבל ביקורות מצויינות ומחירלא רע בכלל (170NIS בנעה בלבד\כרגע לא במלאי).

בקיצור חבוב לך על זה, קנייה בעיניים עצומות.

תתחדש. :jump:

פורסם

כמובן לא נשכח את המלך הבילתי מעורער של פאדים לעכבר

"THE AIMBOT" מבומדל עם עכבר אינטלי של מיקרוסופט.

מחיר:450NIS

לא חןשב לרגע שבאמת תלך עליו אבל אתם יודעים, עם כבר בעכברים עסקינן :smile1:

[attachment deleted by admin]

פורסם

האיימבוט זה שילוב של פאד יקר ועכבר לא פופולרי במיוחד...

לא מבין איך הגעת למסקנה שהוא "המלך הבלתי מעורער" :nixweiss:

בכל-אופן, אני את ההמלצה שלי נתתי, מקווה מאוד שתעשה את הבחירה הנכונה.

פורסם
  • מחבר

ואייי תודה רבה על התגובות!!!

אז ממה ששהבנתי יותר שווה לי לחכות לעכבר החדש..אבל המחיר שלו לא ירד מהר כל כך..לכן אני יצטרך לשלם בעבורות קרוב ל- 400 שקל..סבבה :)

עכשיו בקשר לפאד..אין לי כל אפשרות לנסות שום פאד!! אני גר במושב ליד באר שבע..מרחק כמה שעות נסיעה מחנויות שמוכרות פאדים..

ואני לא מכיר אף אחד שמשתמש בפאדים שונים..לכן אני סומך על ההמלצות שלכם...

אני חושב שאני אקח את ה- s&S כי סתכלו גם כמה קבוצות קאונטר משתמשות בו :

Team 3D, 4Kings, MouseSports, D-skyline and Titans

והוא פותח על ידי SK..והמשחק שלי זה קאונטר..ככה שזה ניראה לי הכי יתאים בשבילי..

עכשיו רק נותרה לי שאלה אחת ..לעכבר כזה לא צריך מחליקים? כי ראיתי וגם אמרו כאן שיש עליו כבר מחליקים...

כי אני יכול לקנות את זה Icemat padsurfer ver. 2 - All-Round

עולה 23 שקל ....לא כדאי? שישמור על העכבר ב- 400 שקל.. ;)

פורסם

אם אתה קונה את הG5 אתה לא צריך מחליקים כי רגליות העכבר הן בעצמן מחליקים עמידים.

הS&S בא עם מחליקים (כאלו שניתן להדביק על הרגליות הרגילות), כך שלא צריך לרכוש חבילה נוספת כשאתה קונה את הS&S.

אבל כאמור, אם אתה קונה את הG5 אין שום שימוש במחליקים האלו כי הרגליות המיוחדות שלו פשוט עדיפות.

(מה גם שתגלה שאתה לא יכול להדביק מחליקים על הרגליות שלו כי הצורה שלהן שונה לגמרי ממה שאנחנו רגילים אליו).

תתחדש :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודהה רבה רבה על התגובות..חח חסכתי 23 שקל על המחליקים ..חחח

כל מה שנשאר לי זה להזמין עכבר + פאד בעוד11 ימים בערך...ייאלה שיגיע כבר לארץ....

ושוב תודה על העזרה...

פורסם

אין בעד מה =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים