פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים שלום אנשים, ראיתי את הפוסט על נגני MP3 אך זה לא עזר לי כי אנשים שם מפרסמים את הנגנים הכי יקרים (וכמובן הכי טובים) כמו הMPIO והIRIVER -באמת יש לכם כסף להוציא על זה או שסתם שמתם את זה להוציא את העיניים? קיצר, אני לא מחפש נגנים HIGH END כאלו, אני מחפש נגנים פשוטים יותר, לשים בתוכם MP3, לחבר למערכת ברכב ולעשות טיולים איתם... משהו בסביבות 300-500 ש"ח, תלוי באיכות ובנפח. אני דווקא מבין ממש טוב בחומרה ש/ל מחשבים אבל אין לי מושג בנגני MP3, קניתי אחד, עבדו עליי ועכשיו אני מנסה לקבל את כספי בחזרה. אשמח אם מישהו ייתן לי סקירה קצרה על מה חשוב שיהיה בנגן MP3, מה יש בתוכם היום.וד"א אנא תקראו את האזהרה שלי, אני נכוויתי, אל תכוו גם. צונזר ע"י אחראי הפורומים - אסור בשום פנים ואופן להזכיר שמות של חנויות, בטח ובטח שלא לתת חוות דעת. תקרא מיד את חוקי הפורום . נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אם אתה רוצה נגן סביר ולא הזבל הסיני אז יש לך את ה-SANDISK SANSA ב-700 ש"ח. לדעתי זה המינימום בשביל נגן נורמלי שיחזיק הרבה זמן, לא יתפרק מכל מכה וייתן תמורה טובה.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר SANDISK SANSA הבנתי לא קורא תיקיות זה ממש עלהפנים בן אדםדם... -בתור איש שאוהב מוסיקה מכל התחומים (קלאסי ועד בועז שרעבי) קשה לי לשמוע הסימפוניה ה-9 ואז את "לתת" מיד אחרי זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.