עבור לתוכן

נגן MP3, מחפש לקנות בסביבות 300-500 ש"ח + מילת אזהרה!

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

ראיתי את הפוסט על נגני MP3 אך זה לא עזר לי כי אנשים שם מפרסמים את הנגנים הכי יקרים (וכמובן הכי טובים) כמו הMPIO והIRIVER -באמת יש לכם כסף להוציא על זה או שסתם שמתם את זה להוציא את העיניים? :D

קיצר, אני לא מחפש נגנים HIGH END כאלו, אני מחפש נגנים פשוטים יותר, לשים בתוכם MP3, לחבר למערכת ברכב ולעשות טיולים איתם... משהו בסביבות 300-500 ש"ח, תלוי באיכות ובנפח.

אני דווקא מבין ממש טוב בחומרה ש/ל מחשבים אבל אין לי מושג בנגני MP3, קניתי אחד, עבדו עליי ועכשיו אני מנסה לקבל את כספי בחזרה.

אשמח אם מישהו ייתן לי סקירה קצרה על מה חשוב שיהיה בנגן MP3, מה יש בתוכם היום.וד"א אנא תקראו את האזהרה שלי, אני נכוויתי, אל תכוו גם.

צונזר ע"י אחראי הפורומים - אסור בשום פנים ואופן להזכיר שמות של חנויות, בטח ובטח שלא לתת חוות דעת. תקרא מיד את חוקי הפורום . נוספה לך אזהרה אחת מתוך 3.

פורסם

כמה נפח אתה רוצה?

פורסם
  • מחבר

1GB יספיק

פורסם

אין סיכוי להשיג נגן סביר בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אז מה התקציב שאני צריך לחשוב עליו? (בלי הגזמה בבקשה)

פורסם

700 - 1000 בשביל הטובים

כל השאר זה בסדר .. אבל לא יחזיק הרבה זמן ..

פורסם

אם אתה רוצה נגן סביר ולא הזבל הסיני אז יש לך את ה-SANDISK SANSA ב-700 ש"ח. לדעתי זה המינימום בשביל נגן נורמלי שיחזיק הרבה זמן, לא יתפרק מכל מכה וייתן תמורה טובה.

פורסם
  • מחבר

SANDISK SANSA הבנתי לא קורא תיקיות זה ממש עלהפנים בן אדםדם... -בתור איש שאוהב מוסיקה מכל התחומים (קלאסי ועד בועז שרעבי) קשה לי לשמוע הסימפוניה ה-9 ואז את "לתת" מיד אחרי זה

פורסם
  • מחבר

קיצר, יש משהו באותו רמה שאתה מדבר אך שקורא תיקיות?

פורסם

יש את הסאנדיסק DAP

פורסם

ה-Sansa כן קורא תיקיות, הוא פשוט מתעלם מהן ומסדר לפי ID3 (כמו iPod).

פורסם

עדיף כבר DAP

פורסם

לאלה שמסדרים לפי תיקיות אז כן

למי שמסדר לפי טאגים אז לא

פורסם

אני לא מבין....

רק ל-iriver היה מספיק שכל בשביל לשים את שתי האופציות??

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים