פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ?תודה מראש גיא
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אין לוח של אסוס (טוב) שאין עליו כלום, הוא בא עם כרטיס קול לדעתי מעולה, כרטיס רשת, וכמו כל לוח 2 חיבורי usb.המחיר שלו הוא 1000ש"ח, אבל שווה כל אגורה, ואם אתה רוצה עוד יותר ביצועים תקנה את הלוח החדש של אינטל קוראים לו Intel marywille2עולה איזה 1100ש"ח כולל קול, רשת, ו-usb.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אני מעוניין לקנות לוח אם מחברת אסוס עם זיכרון rdram(לפנטיום 4) איזה לוח הכי טוב מבחינת ביצועים ? איזה הכי טוב למשחקים? תקציב עד 2000 ושאין עליו שום דבר (כרטיסי o/b) איזה דגם אתם ממליצים לי ?תודה מראש גיא למה לא ddr יותר זול וכמעט משתווה ל- rdram.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים מחבר כי שמעתי שddr זה לoc ואני לא הולך לעשות (לפחות לא בזמן הקרוב) וrdram יותר מהיר אז מה אכפת
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אמממ... עם DDR אפשר לעשות OC, אבל זה לא מחייב אותך : הוא פי 1.5 יותר זול וההבדל בביצועים הוא די זניח... סתם ביזבוז כסף לדעתי, אבל זה להחלטתך.
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים אני מצטרף לפה כי אני לא רוצה לפתוח נושא חדשאני קונה לוח של אסוס P-4S533 DDR 333 +SBומעבד 2 גי'גה של אינטל יעבוד טוב?
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים בכל אופן הרכבתי ועבדתי עם שתי לוחות מבוססי RDRAM עבדתי עם האינטל היותר חדש שכחתי את שמו ועם האסוס הזה האסוס יותר נוח בהרבה יותר איכותי בהרבה בקיצור הלוח הרציני היחידי בקטגוריית ה850
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים לכל מי שרשם שההבדל בין ה-RDRAM ל-DDR זניח אז הוא טועה אבל בענק!!!!!!יש לי מחשב פנטיום4 כבר בערך שנה, עם 256 זיכרון RDRAM!!!חבר שלי עכשיו קנה מחשב עם DDR והמחשב שלי לוקח אותו מבחינת ביצועים!!!אז מי שלא מבין בזה של יפתח את הפה!!!
פורסם 2002 באוגוסט 1023 שנים לכל מי שרשם שההבדל בין ה-RDRAM ל-DDR זניח אז הוא טועה אבל בענק!!!!!!יש לי מחשב פנטיום4 כבר בערך שנה, עם 256 זיכרון RDRAM!!!חבר שלי עכשיו קנה מחשב עם DDR והמחשב שלי לוקח אותו מבחינת ביצועים!!!אז מי שלא מבין בזה של יפתח את הפה!!!זה שתוסיף סימני קריאה כמו ילד מפגר לא יחזק את הטענה שלך.כנס לאתרים, תראה ביקורות והשוואות ותבין שאתה מדבר שטויות.יותר מזה אין לי מה להגיד על הנושא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.