פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש .....( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים איזה המלצות כבר יש? הרי כבר בחרת את הכרטיס ;D בכל מקרה, אני בטוח שאתה לא מחכה לאישור כמה שהכרטיס הזה מצויין. אם בכל זאת אתה מתלבט בנוגע ליצרנית, לך על לידטק, GAINWARD וגם eVGA וBFG הן אופציות מאוד טובות. תתחדש
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים עוד לא הבנת שoc זה גם בשביל הכיף ולא רק בשביל הביצועים...(oc זה דרך חיים!)
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים קח BFG או XTX או LEADTEK אבל XTX בא עם אובר קלוק מהמפעל ובFG יש עם אוברקלוק אחריות לכל החיים תהנה מהכרטיס!!!או שתקח את דגם האסטרים או קצת יורת מתקדם תתחדש ..........
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים גם אתה הבאת 7 מספרים בלוטו שאתה קונה 7800GT המלצה שלי היא או LEDATEK או BFG (אחריות לכול החיים) תתחחדדדששש
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אני לא מבין למה אתה קונה כרטיס כל כך יקר שעוד פחות מישנה יוצא הDX10 שהכרטיס הזה (כמו כל הכרטיסים היום)לא תומך בולא עדיף ליקנות כרטיס יותר זול או לחכות לכרטיס שיתמוך בDX10 ??????
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים כמו כל פעם שיש החלפת גירסא בDX במישחקים שיתמכו בו לא תוכל להפעיל חלק מהאופציות החדשות והביצועים בחלק מהמישחקים ירדו משמעותיתאפילו שיש לך כרטיס מיפלצתי בקיצור חוץ מיזה שכמו כל כרטיס השנה שתעבור תחליש אותו מיבחינת ביצועים שיצא הDX10 והמישחקים שלו תיסבולמעוד ירידה חזקה בביצועים ולכרטיס כזה יקר זה מבאס אז חוץ מיבמיקרה שאתה שוחה בירוקים או שקניתה תכרטיס למערכת הפעלה אחרת(כמו לינוקס לדוגמה) כן בטח אז חבל על הכסף
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לא פשוט לשים לב לדברים כאלה וליקנות דברים במחיר שפוי סך הכל יקח בערך שנה עד שהDX החדש יגיעוגם אז תוכל לשחק נורמלי הבעיה שבמחיר של כרטיס כזה היתי רוצה לשחק שהכל על גבוה שנתים ולא שנהתיראה כמה זמן ה9700 פרו החזיק הכרטיס הזה החזיק הרבה זמן גם ביגלל שהוא היה חזק מאוד לזמנו וגם ביגלל שהוא תמך בדירק X חדש שהוא יצא(אז זה היה 9 )ואני די בטוח שכרטיסים מאוד חזקים שיתמכו בDX10 שהוא יצא בהתחלה יחזיקו הרבה זמן
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מר STONE COLD, אתה נמצא בעולם המחשבים, פה הכל קורה מהר מאד, במיוחד בשוק כרטיסי המסך, ובמיוחד בתקופה האחרונה ! גם אני עכשיו קונה 7800GT (של BFG אם אתם שואלים) והייתי רוצה לשחק על 1600X1200 ב 3 השנים הבאות, אבל זה לא ריאלי. וזה לא יקרה ! חוץ מזה אתה לא יודע שה DX10 יצא בעוד שנה (כשזה תלוי במייקרוסופט דיחויים זה שם המשחק). במידה והוא באמת יצא עוד שנה זה לא יהיה סוף העולם כי עד שמשחקים יתמכו בו זה גם יקח זמן, וחוץ מזה DX ו API למיניהם מתעדכנים כל הזמן, בתור הצרכנים אין לנו הרבה ברירות, וחוץ מזה ששנה זה הרבה זמן בעולם המחשבים. אז ככה שעוד שנה לך תדע מה יהיה, אולי יוציאו PCI-E X32 ואז נחליף את כל הלוחות ? כולל את הכרטיס מסך כמובן... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.