עבור לתוכן

קצת מאוחר אבל - קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות ???

Featured Replies

פורסם

קונה מחר 7800GT יש למישהו המלצות על חברה מסוימת או נסיון מסוים ? בתודה מראש הגולש .....

( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

פורסם

איזה המלצות כבר יש?

הרי כבר בחרת את הכרטיס ;D

בכל מקרה, אני בטוח שאתה לא מחכה לאישור כמה שהכרטיס הזה מצויין. אם בכל זאת אתה מתלבט בנוגע ליצרנית, לך על לידטק, GAINWARD וגם eVGA וBFG הן אופציות מאוד טובות. תתחדש :)

פורסם

( צריך לשבור שיאים גם עם ה7800GT לא ? )

:kopfpatsch:

פורסם

:kopfpatsch:

צודק, למה לך לעשות OC לכרטיס כזה חיה ? תעשה לו עוד 2-3 שנים שתזדקק לזה

פורסם

עוד לא הבנת שoc זה גם בשביל הכיף ולא רק בשביל הביצועים...(oc זה דרך חיים!)

פורסם

אם אני לא טועה לBFG יש אחריות לאוברקלוק לכל החיים

פורסם

קח BFG או XTX או LEADTEK אבל XTX בא עם אובר קלוק מהמפעל ובFG יש עם אוברקלוק אחריות לכל החיים תהנה מהכרטיס!!!

או שתקח את דגם האסטרים או קצת יורת מתקדם תתחדש ..........

פורסם

גם אתה הבאת 7 מספרים בלוטו שאתה קונה 7800GT

המלצה שלי היא או LEDATEK או BFG (אחריות לכול החיים)

תתחחדדדששש

:smile1:

פורסם

אני לא מבין למה אתה קונה כרטיס כל כך יקר שעוד פחות מישנה יוצא הDX10 שהכרטיס הזה (כמו כל הכרטיסים היום)לא תומך בו

לא עדיף ליקנות כרטיס יותר זול או לחכות לכרטיס שיתמוך בDX10 ??????

פורסם

סבבה, מה מאפיין את דיירקט איקס 10?

פורסם

כמו כל פעם שיש החלפת גירסא בDX במישחקים שיתמכו בו לא תוכל להפעיל חלק מהאופציות החדשות והביצועים בחלק מהמישחקים ירדו משמעותית

אפילו שיש לך כרטיס מיפלצתי בקיצור חוץ מיזה שכמו כל כרטיס השנה שתעבור תחליש אותו מיבחינת ביצועים שיצא הDX10 והמישחקים שלו תיסבול

מעוד ירידה חזקה בביצועים ולכרטיס כזה יקר זה מבאס אז חוץ מיבמיקרה שאתה שוחה בירוקים או שקניתה תכרטיס למערכת הפעלה אחרת

(כמו לינוקס לדוגמה) כן בטח אז חבל על הכסף

פורסם

בקיצור לא לקנות כרטיס מסך חדש אף פעם ולמכור את המחשב

פורסם

לא פשוט לשים לב לדברים כאלה וליקנות דברים במחיר שפוי סך הכל יקח בערך שנה עד שהDX החדש יגיע

וגם אז תוכל לשחק נורמלי הבעיה שבמחיר של כרטיס כזה היתי רוצה לשחק שהכל על גבוה שנתים ולא שנה

תיראה כמה זמן ה9700 פרו החזיק הכרטיס הזה החזיק הרבה זמן גם ביגלל שהוא היה חזק מאוד לזמנו וגם ביגלל שהוא תמך בדירק X חדש שהוא יצא

(אז זה היה 9 )ואני די בטוח שכרטיסים מאוד חזקים שיתמכו בDX10 שהוא יצא בהתחלה יחזיקו הרבה זמן

פורסם

מר STONE COLD, אתה נמצא בעולם המחשבים, פה הכל קורה מהר מאד, במיוחד בשוק כרטיסי המסך, ובמיוחד בתקופה האחרונה !

גם אני עכשיו קונה 7800GT (של BFG אם אתם שואלים) והייתי רוצה לשחק על 1600X1200 ב 3 השנים הבאות, אבל זה לא ריאלי. וזה לא יקרה !

חוץ מזה אתה לא יודע שה DX10 יצא בעוד שנה (כשזה תלוי במייקרוסופט דיחויים זה שם המשחק). במידה והוא באמת יצא עוד שנה זה לא יהיה סוף העולם כי עד שמשחקים יתמכו בו זה גם יקח זמן, וחוץ מזה DX ו API למיניהם מתעדכנים כל הזמן, בתור הצרכנים אין לנו הרבה ברירות, וחוץ מזה ששנה זה הרבה זמן בעולם המחשבים. אז ככה שעוד שנה לך תדע מה יהיה, אולי יוציאו PCI-E X32 ואז נחליף את כל הלוחות ? כולל את הכרטיס מסך כמובן... ::)

פורסם

מאיפה בארץ אתה משיג BFG???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים