פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים שאלתי היא:כיצד ניתן להקשיח מחשב בסביבת WINDOWS?ז"א שלצורך העניין אם אני נכנס ל"מחשב שלי" (ב- WINDOWS) אני מזהה רק את הכוננים הקשיחים.ושאר הכוננים (CD,FLOOPY) וכניסות USB אינם זמינים (לא מופעים) ?
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים שאלתי היא: כיצד ניתן להקשיח מחשב בסביבת WINDOWS? ז"א שלצורך העניין אם אני נכנס ל"מחשב שלי" (ב- WINDOWS) אני מזהה רק את הכוננים הקשיחים. ושאר הכוננים (CD,FLOOPY) וכניסות USB אינם זמינים (לא מופעים) ? תשאל את ממר"ם בצה"ל זה מה שעשו ל -99% מהמחשבים הצה"ליים
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מוצאים את הכוננים ועוקרים את החיבורי USB מהלוח אם שיטה מעניינת אבל יש טובות ממנה המפתח הזה ברג'יסטרי [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer] "NoDrives"=dword:03ffffff הערך שרשמתי חוסם את כל הכוננים שלא יופיעו באקספלורר של הווינדוז אתה צריך לרשום את הערך לפי השפה הבינארית כלומר אם אתה רוצה לחסום רק את כונן A הערך 1 אם אתה רוצה לחסום כונן C הערך 4 תרצה לחסום כוננים ACD אז לפי בינארי 1101 בתרגום להקסדצימאלי 0xd ולא לשכוח לאתחל את המחשב או רק את EXPLORER (מהנל משימות -> EXPLORER סיים משימה, משימה חדשה אקספלורר)
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אתה יכול לעשות את זה גם עם Tweak UI, וגם דרך ה-Local security policy (או group policy במקרה של דומיין). ה-local security policy היא הדרך הכי טובה, כי היא באמת חוסמת גישה ולא סתם מעלימה את האייקונים. קח בחשבון שכל משתמש שהוא administrator ויש לו ידע (או גישה ל-hwzone ) יוכל לשנות את זה חזרה (וזה גם מה שעשינו בפעם האחרונה שהייתי בקורס בבסמ"ח )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.