עבור לתוכן

סקר: COD2 הרשים אותכם?

אחרי שהתנסתם בדמו מה אתם אומרים על המישחק? 984 הצבעות

1. 1. אחרי שהתנסתם בדמו מה אתם אומרים על המישחק?

• מעל הציפיות שלי!
    • לא ציפיתי ליותר מזה...
    • מתחת לציפיות שלי.
    • מה זה COD בכלל?!

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
:) סתם רוצה לראות תגובות של אנשים בקשר למישחק. ;)
פורסם

לא מעל לציפיות שלי...

ציפיתי מהמשחק החדש להכיל משימות מתוחכמות וארוכות אפילו יותר מאלו של COD:UO

לצערי,קיבלתי משימה קלילה,פשוטה ופשטנית יותר אפילו מהמשימות הכי קצרות של COD הראשון.

לא נורא,תמיד שנאתי את המערכה הבריטית [פרט לגירסאת ההרחבה,שהכילה את המשימה של המפציץ],ככה שיש עדיין למה לצפות.

פורסם

^^

אתה יודע שזה דמו ..נכוןן?

מה חשבת שיתנו לך לשחק 20 שעות.

בקשר למשחק, אני ממש ממש מרוצה מהדמו.

הוא בנוי מעולה כמו הראשון, אחלה עיצוב יש לשלב, חבל שהוא קצר.

הגרפיקה- אחלה, ציפיתי תאמת לטיפה יותר כי בתמונות הטקסטורות נראו טוב יותר אני חושב, אבל בכל זאת כל מה שקשור לדמויות (הצללים מעולים) נראה טוב. האנימציות מעולות כמו פיצוצים\אבק ובמיוחד עשן, מהלכים של דמויות נראים טוב מאוד.

המשחקיות בדיוק כמו של הראשון אבל זה מרגיש קצת יותר אמיתי לירות ברובים, לא יודע למה אולי בגלל הסאונד והאפקטים אבל גם במשחק הזה הכל מוכן מראש כמו בראשון ואין הפתעות (כמעט),חבל, אבל אין מה לעשות זה הסוג של המשחק.

הסאונד-מושלם.

השליטה-זהה.

קיצר זה COD 1 משופר בהרבה אז רע זה לא יכל להיות.

פורסם

כמה הערות לשיפור:

1)החלפת הנשקים מתבצעת כמו במשחק קונסולה [ברור שזה יהיה כך..המשחק גם מתוכנת לXBOX360..הגירסאת מחשב היא מעין פורט לגירסאת הבוקס]..צריך לשנות את זה-מספרי הנשקים יחליפו נשקים בהתאם,ויהיה ניתן גם להחליף נשקים בגלגלת העכבר

2)צריך להוסיף פאקינג מד חיים בדחיפות!!!שיטת הפגיעות החדשה היא מטומטמת!! [אפשר להשאיר את השיטה הקיימת,אבל גם להוסיף מד חיים-כלומר יהיה לך סיכון מוות כפול..זה יכול להיות כיף]

3)צריך להוסיף RAGDOLL...זה נראה מגוכח שהאויבים מתים עם אנימציות מוות.

4)צריך להוסיף מנוע פיסי...זה פשוט מטריף שאתה יורה בחבית או בחפץ והוא נשאר במקום מבלי לזוז

5)כל השאר טוב.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח טוב שאתה אומר את זה יומים לפני שיוצא המישחק... :yelclap:

פורסם

לא הבנתי את השיטה של החיים במשחק?

שיחקתי על הרמה הכי קשה שיש (YOU WILL NOT SURVIVE :) ) וכל מה שצריך לעשות זה לסתתר טוב אחרי שפוגים בי ואז אני לא מת אף פעם.

אבל אהבתי את זה שאין מד לחיים זה הרבה יותר מפחיד ומציאותי לשחק כך

אה ומשום מה, הנשקים, הם אותם נשקים מהמשחק הקודם, איך זה הגיוני עם העלילה (איזה תקופה זאת ואיזה צבא אני אמור לשחק שם?).

פורסם

מישחק טוב נהנתי מהמישחק!

:cool2:

פורסם

אה ומשום מה, הנשקים, הם אותם נשקים מהמשחק הקודם, איך זה הגיוני עם העלילה (איזה תקופה זאת ואיזה צבא אני אמור לשחק שם?).

זאת אותה התקופה - מלחמת העולם השניה. למה שלא יהיו אותם נשקים?

פורסם

חחחחחחחח טוב שאתה אומר את זה יומים לפני שיוצא המישחק... :yelclap:

המשחק יוצא עוד חודש, אפשר לעשות הרבה החודש..

פורסם

לא הבנתי את השיטה של החיים במשחק?

שיחקתי על הרמה הכי קשה שיש (YOU WILL NOT SURVIVE  :) ) וכל מה שצריך לעשות זה לסתתר טוב אחרי שפוגים בי ואז אני לא מת אף פעם.

אבל אהבתי את זה שאין מד לחיים זה הרבה יותר מפחיד ומציאותי לשחק כך

ROFL

זה מלחמת העולם השנייה

למה שלא יהיו אותם נשקים? :\\

מן הסתם אתה משחק במשחק עם אחד מ-3 הצבאות של בעלות הברית:

ארה"ב,בריטניה ובריה"מ.

בדמו אתה משחק במערכה הבריטית בצפון אפריקה [אני לא בטוח אם הקרב הזה התרחש לפני או אחרי אל-עלמיין,אבל אם הבריטים ניצחו בו,אז סימן שזה כן אחרי אל עלמיין]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים