עבור לתוכן

עזרה - התקנת כרטיס מסך חדש!

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולכם! אני משתמש חדש בפורום זה ויש לי בעית התלבטות קטנה!

טוב אז ככה, בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לפעם הראשונה אחרי שקניתי את המחשב לפני כשנה וחצי) עדיין לא בחרתי כרטיס מסויים אבל בגלל שאני לאא ממש גיימר גדול אני לא מתכוון לבזבז כסף על כרטיס חזק ויקר. בדקתי כמה כרטיסים ברשת שתומכים בחיבור מסוג AGP 8X ללוח האם. לוח האם שהגיע עם המחשב הוא מסוג ASUS P4R800-VM ויש לו יציאת AGP. ולמרות שאני לא ממש אוהב לחטט בחומרה במחשב רציתי לפתוח ולבדוק מה קורה עם לוח האם כדי לראות איך אני אתקין את כרטיס המסך שאקנה. הבעיה היחידה זה שבלוח אם זה של ASUS יש כבר כרטיס מסך מסוג IGP (INTEGRATED GRAPHICS PROCESSOR) - זה בעצם ATI RADEON 9100 IGP , למרות שאני לא ממש יודע מה זה אני מבין שזה אומר שכרטיס המסך משולב בלוח האם ולכן לא ניתן להוציאו (או שכן?!)

אז השאלה שלי... כשאקנה כרטיס מסך חדש אני פשוט ארכיב אותו ולא אתעניין בכרטיס מסך שכבר יש לי? אם כן זה לא ייעשה בעיות? ואם לא אנא הסבירו לי איך אפשר להתקין כרטיס מסך חדש ולהסיר את הקודם (אם צריך) בלוח אם מסוג זה?

תודה מראש! :)

פורסם

קודם כל ברוך הבא לפורום

שנית כל תשנה כותרת שתהיה עניינית ותתמצת את השאלה שלך

עכשיו לעניין

את הכרטיס מסך הישן אתה מבטל בביוס אחרי שאתה מסיר את הדרייברים שלו מהמחשב

אין צורך לפרק אותו פיזית

פורסם
  • מחבר

קודם כל ברוך הבא לפורום

שנית כל תשנה כותרת שתהיה עניינית ותתמצת את השאלה שלך

עכשיו לעניין

את הכרטיס מסך הישן אתה מבטל בביוס אחרי שאתה מסיר את הדרייברים שלו מהמחשב

אין צורך לפרק אותו פיזית

או קיי! תודה רבה וסליחה על הכותרת! מקווה שזה בסדר עכשיו! ;D

פורסם

מה התקציב לכרטיס החדש?

פורסם

כמו שאמרו תמחק דריורים ותשנה את ההגדרה של הכרטיס בביוס ואז אתה יכול לקנות חדש אחי אני מציע אוו 6600 gt אוו 6800 בהצלחה אחי :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים