עבור לתוכן

Call Of Duty 2 Demo Is Released!

Featured Replies

פורסם

לא התכוונתי רק מבחינת גרפיקה, אלא מבחינת איך שהמשחק עובד על הגדרות גבוהות נמוכות ועוד..., רזולוציות האמתי לא משנות למשחק הזה כמעט, ואני מריץ אותו על 20-40 ב1152X864 על medium low ובאמת אבל באמת אני כמעט ולא רואה הבדל בין ההגדרות האלה למתי שהכל על HIGH...

חחחח אחי אם לא שמתה לב הגרפיקה ב COD2 הרבה יותר יפה מHL2 (סורס) ואני עשיתי השווה בינו לביןן DODS אני יודע על מה אני מדבר.

• תגובות 48
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז למה שלא תעלה לפה את ההשואה שלך שנוכל גם לראות?

פורסם

כן, למה לפי מה שאני רואה בינתיים סורס יותר יפה והרבה הרבה הרבה פחות כבד...

הנה תמונה מסורס כאשר מכוון על הגדרות גבוהות עם HDR מופעל על 9800XT 1152X864 עם פילטרים 2XAA 16XAFQ.

ככה אני משחק ביום יום...

ועוד אין לי מחשב חזק וזה עובד בסט של הבסט(לרוב זה מעל 60FPS)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מגניב Stinger גם אתה משחק ב- DOD:S.

מה הניק שלך שם? (שלי זה Ha$h)

הנה תמונה ב- 1280X1024 16AF 4xAA הכל על High + Full HDR(זאת התמונה היחידה שהייתה לי ועכשיו אין לי כח להכנס למשחק ולצלם כמה :P)

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני בקושי התחלתי לשחק(הייתה לי את הבעיה והסתבר שזה היה כי פשוט החלפתי מסך והHZ לא היו מכוונים... המסך שלי בתיקון :((( קטסטרופה..., אני עכשיו עם LG 775FT מתענה.. איכות תמונה מצויינת אבל ביצועים ברצפה לעומת שלי, 70HZ ב12380X960 :((((((((

טוב דיי לדבר עלי, בקיצור, עוד לא ממש הבנתי איך לשחק שם, וגם בDOD הראשון לא ממש הבנתי ושיחקתי בעיקר COD..., היתה תקופה שהייתי משחק המון המון המוןCOD ברשת והיה לי הכי כיף בארץ(יש לי מקורי :) COD ברשת משחק אדיר! מהיר ועובד בסט ונראה דווקא לא רע בכלל...

בקיצור אם תוכל להסביר לי בערך איך לשחק.. כי אני לא יודע להרוג שם, זה פשוט לא הורג לי(אני משחק סיאס כבר 4 וחצי שנים בהפסקות אז אני מתאר לעצמי שSKILLZ זאת לא הבעיה)

פורסם

ו- F.E.A.R יוצא ביומולדת שלי :)

18/10 =]

פורסם

ו "גורדי בארץ הסם" יוצא ביום הולדת שלי! 19.10 את מה זה מעניין???!!!!!!!!!!

המנוע של COD2 הרבה יותר דינמי וחיי.

פורסם

חחח "גורדי מחפש מנה" :smile1:

לא צריך COD הראשון בשביל השני אני מקווה נכון?

פורסם

אתה לא צריך את הראשון בשביל לשחק על השני! זה משחק חדש שעובד לבד, לא חבילת הרחבה. מכאן המספר 2!

פורסם

ומשום שהמפתחים עכשיו הם EA אני מניח שנה הבאה יהיה גם 3 וכן הלאה :s07:

פורסם

מישהו כתב בעמוד קודם אני חושב, שהמפתחים הם לא EA! אלא INFINITY או משהו כזה

פורסם

אה כן התבלבלתי עם BF2 :bash:

פורסם

זה המשחק הכי גרוע ששיחקתי בו בחיים שלי גרפיקה מזעזעת והכל היה על הכי גבוהה רזולוציה 1280*1024 ונגעלתי :pissed:

פורסם

תוריד רזולוציה ל-1024x768 - יש באג בדמו ברזולוציות גבוהות...היה עדיף שתעבור על הדיון הזה לפני שאתה מגיב בו.

ד"א - משחק ענק :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים